ΚΑΝΕΛΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΖΑΡΑΚΟΒΙΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ - Ζωγράφος
Άλλο - Ζωγράφος Ζωγράφος - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Στρατάρχη Παπάγου Αλέξανδρου 38 Άγιος Θεράπων, 15771 Ζωγράφος Αττικής

Τηλέφωνο: +302107770417

Γεωγραφικό πλάτος: 23.76612987823822

Γεωγραφικό μήκος: 37.97879927575829

ΚΑΝΕΛΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΖΑΡΑΚΟΒΙΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ - Ζωγράφος

Περιγραφή - ΚΑΝΕΛΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΖΑΡΑΚΟΒΙΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ - Ζωγράφος Άλλο - Ζωγράφος Ζωγράφος - Αττικής

Η Νευρολόγος ΚΑΝΕΛΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΖΑΡΑΚΟΒΙΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ διατηρεί ιατρείο στην περιοχή Ζωγράφου.

Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, με ειδικότητα στην 'Πανεπιστημιακή Νευρολογική Κλινική του Νοσοκομείου Πατρών' και στο 'National Hospital for Neurology and Neurosurgery', στο Λονδίνο.

Εργάστηκε στο νευρολογικό ιατρείο της τοπικής μονάδας υγείας ΕΟΠΥΥ Ζωγράφου για δεκαπέντε χρόνια, αποκτώντας ιδιαίτερη εμπειρία στην πρωτοβάθμια περίθαλψη και στη χρόνια παρακολούθηση ασθενών με συμπτώματα, όπως διαταραχές μνήμης - συγκέντρωσης, διαταραχές διάθεσης - συμπεριφοράς ή οπτικές διαταραχές.

Επίσης, αντιμετωπίζει και άλλα συμπτώματα, όπως κινητικά προβλήματα (αστάθεια, μυϊκή ατονία, κόπωση, κράμπες, αιμωδίες κ.ά.), τρόμο των άκρων, καθώς και επώδυνα σύνδρομα και ζάλη, εμβοές, λιποθυμικά επεισόδια και πονοκεφάλους.

Συχνότερες παθήσεις που άπτονται της ειδικότητάς της είναι τα ανοϊκά σύνδρομα, οι νόσοι Alzheimer και Πάρκινσον, η επιληψία, αλλά και τα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια.

Επίσης, εξειδικεύεται σε παθήσεις, όπως: πολυνευροπάθειες, μυοπάθειες, ριζιτικό άλγος, μυασθένειες και σκλήρυνση κατά πλάκας.

Περιπτώσεις ασθενών που χρειάζεται να εξετασθούν στο σπίτι τους εξυπηρετούνται σε ώρες εκτός του ωραρίου του ιατρείου.