ΚΟΥΡΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ - ΣΟΦΙΑ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 104 Ιλίσια, 11527 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302107483305

Γεωγραφικό πλάτος: 23.75750838859452

Γεωγραφικό μήκος: 37.982837608906244

ΚΟΥΡΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ - ΣΟΦΙΑ - Αθήνα

Περιγραφή - ΚΟΥΡΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ - ΣΟΦΙΑ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Η δερματολόγος - αφροδισιολόγος ΚΟΥΡΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ - ΣΟΦΙΑ διατηρεί ιατρείο στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος της ιατρικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με εξειδίκευση στη δερματολογία - αφροδισιολογία.

Συμμετέχει στα σημαντικότερα ευρωπαϊκά και παγκόσμια συνέδρια και είναι εκπαιδεύτρια σε σεμινάρια ιατρών, σε νέες τεχνικές ενέσιμων θεραπειών. Δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα της κλινικής και αισθητικής δερματολογίας, ενώ διατηρεί δύο ιατρεία, στην Αθήνα και στην Κω.

Όσον αφορά την κλινική δερματολογία, ασχολείται με τη δερματολογία για παιδιά, με την ακμή, τη λεύκη, την ψωρίαση, την αλωπεκία και την τριχόπτωση. Ασχολείται, παράλληλα, με την υπερτρίχωση, την ονυχομυκητίαση, την υπερδρωσία και την κρυοχειρουργική (Θηλώματα - Μυρμηγκιές), καθώς και με τις σμηγματορροϊκές υπερκερατώσεις, τη δερματοσκόπηση σπίλων και τα αφροδίσια νοσήματα.

Όσον αφορά στην αισθητική δερματολογία, παρέχει τις ακόλουθες υπηρεσίες θεραπειών σώματος, όπως σύσφιξη σώματος, λιποδιάλυση και μεσοθεραπεία σώματος, ενώ στην αισθητική δερματολογία περιλαμβάνονται η αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας & των ευρυαγγειών, η σκληροθεραπεία και η κρυολιπόλυση.

Αναφορικά με τις θεραπείες προσώπου, ασχολείται με δερμοαπόξεση, ραδιοσυχνότητες, σύσφιξη, καθαρισμό, χημικά peelings και δυσχρωμίες. Επίσης, στις θεραπείες προσώπου συμπεριλαμβάνονται το μπότοξ, η μεσοθεραπεία, τα ενέσιμα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος, ενώ αναλαμβάνει και την αντιμετώπιση μαύρων κύκλων ματιών.

Ασχολείται, τέλος, με θεραπείες με laser, όπως αποτρίχωση, ουλές, αφαίρεση tattoo, ευρυαγγείες, ραγάδες και αιμαγγειώματα.