Η ΣΤΡΟΥΓΚΑ - ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ ΗΛΙΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. - Λύρκεια
Άλλο - Λύρκεια Λύρκεια - Αργολίδας

Διεύθυνση: Μύτικας Χούνης, 21250 Λύρκεια Αργολίδας

Τηλέφωνο: +302751061608

Γεωγραφικό πλάτος: 22.727687840874683

Γεωγραφικό μήκος: 37.65339373006784

Η ΣΤΡΟΥΓΚΑ - ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ ΗΛΙΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. - Λύρκεια

Περιγραφή - Η ΣΤΡΟΥΓΚΑ - ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ ΗΛΙΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. - Λύρκεια Άλλο - Λύρκεια Λύρκεια - Αργολίδας

Στην εταιρεία Η ΣΤΡΟΥΓΚΑ - ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ ΗΛΙΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ, στη Λύρκεια, όλα τα τυροκομικά προϊόντα παράγονται με βάση την παραδοσιακή τέχνη του τυροκόμου - παραγωγού, έχοντας ως βασική αρχή την υψηλή και σταθερή ποιότητα των προϊόντων, με σεβασμό στην παράδοση και τον καταναλωτή.

Η φέτα ΠΟΠ παράγεται από φρέσκο παστεριωμένο, ελληνικό πρόβειο ή αιγοπρόβειο γάλα, κατά πατροπαράδοτη συνταγή και η μυζήθρα παρασκευάζεται από τυρόγαλο φέτας, με την προσθήκη γάλακτος.

Η εταιρεία ΣΤΡΟΥΓΚΑ παράγει, συσκευάζει και προσφέρει γαλακτοκομικά προϊόντα υψηλής ποιότητας. Τα κύρια χαρακτηριστικά των προϊόντων παραγωγής της είναι η εξαιρετική ποιότητα, η προσεγμένη συσκευασία τους και οι προσιτές τιμές αυτών.

Διενεργεί αυστηρή επιλογή των πρώτων υλών, που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των προϊόντων, και ακολουθείται ολοκληρωμένο σύστημα παρακολούθησης των μονάδων παραγωγής γάλακτος.

Εφαρμόζεται σύστημα HACCP και διατηρείται τοπική ζώνη γάλακτος.

Η εταιρεία συνεργάζεται με αναγνωρισμένα βιοχημικά εργαστήρια για τη διεξαγωγή των ποιοτικών ελέγχων και εφαρμόζει σύστημα ιχνηλασιμότητας.