ΨΥΧΗΣ ΤΟΠΟΣ - ΕΛΕΝΑ ΔΙΕΤΗ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Μαρίνου Γερουλάνου 23 Αμπελόκηποι (Μετρό Πανόρμου), 11524 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302111843775

Γεωγραφικό πλάτος: 23.766054313014134

Γεωγραφικό μήκος: 37.99542784686558

ΨΥΧΗΣ ΤΟΠΟΣ - ΕΛΕΝΑ ΔΙΕΤΗ - Αθήνα

Περιγραφή - ΨΥΧΗΣ ΤΟΠΟΣ - ΕΛΕΝΑ ΔΙΕΤΗ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Το ΨΥΧΗΣ ΤΟΠΟΣ - Έλενα Διέτη, ένας χώρος παροχής υπηρεσιών ψυχικής υγείας στην Αθήνα, παρέχει ατομική ψυχοθεραπεία μετεφήβων και ενηλίκων, διοργανώνει ομαδικά βιωματικά εργαστήρια, υποστηρίζει ακαδημαϊκά και επιστημονικά φοιτητές και επιστήμονες ανθρωπιστικών και κοινωνικών σχολών και συμμετέχει σε ερευνητικά προγράμματα.

Ατομική ψυχοθεραπεία μετεφήβων και ενηλίκων: Συχνά, οι άνθρωποι φτάνουν να ζητούν ψυχοθεραπεία, γιατί δυσκολεύονται να ανταποκριθούν σε βασικούς τομείς της ζωής, όπως είναι η εργασία και οι σχέσεις. Μπορεί, ακόμα, κάποιος να αισθάνεται αποκομμένος από την προσωπική του ιστορία και τις επιθυμίες του, να έχει χάσει κάποιον κοντινό και αγαπημένο, να εκδηλώνει άγχος, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη ή να νοσεί από σωματική ασθένεια. Η ψυχοθεραπεία βοηθά το άτομο να επανασυνδεθεί με την προσωπική του ιστορία, να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τις προσωπικές του επιθυμίες και να νιώσει ευτυχισμένος με τους κοντινούς του ανθρώπους και ικανοποιημένος στην εργασία του.

Ομαδικά βιωματικά εργαστήρια: Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, ξεκινούν βιωματικά εργαστήρια εστιασμένα σε συγκεκριμένες θεματικές, τα οποία απευθύνονται σε όσους κινητοποιούνται από ερωτήματα και δυσκολίες που επιθυμούν να μοιραστούν σε μια ομάδα. Μέσα από τις ομαδικές διεργασίες, οι συμμετέχοντες διερευνούν τις θέσεις τους και αναζητούν απαντήσεις σε ό,τι τους απασχολεί.

Άλλες υπηρεσίες: Παρέχεται ακαδημαϊκή και επιστημονική υποστήριξη σε φοιτητές και επιστήμονες ανθρωπιστικών και κοινωνικών σχολών. Επίσης, το ΨΥΧΗΣ ΤΟΠΟΣ συμμετέχει σε ερευνητικά προγράμματα, με σκοπό την προαγωγή της επιστημονικής γνώσης και την εφαρμογή της στην καθημερινή ζωή.