ΖΑΓΟΡΙΑΝΑΚΟΣ - Πέραμα
Άλλο - Πέραμα Πέραμα - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Δημοκρατίας 191, 18863 Πέραμα Αττικής

Τηλέφωνο: +302104410183

Γεωγραφικό πλάτος: 23.56799355408519

Γεωγραφικό μήκος: 37.96326817166593

ΖΑΓΟΡΙΑΝΑΚΟΣ - Πέραμα

Περιγραφή - ΖΑΓΟΡΙΑΝΑΚΟΣ - Πέραμα Άλλο - Πέραμα Πέραμα - Αττικής

Η εταιρεία ΖΑΓΟΡΙΑΝΑΚΟΣ, στο Πέραμα, δραστηριοποιείται στο χώρο του Εμπορίου Ξυλείας από το 1950. Ιδρυτής της εταιρείας ήταν ο Χαλικιάς Μιχαήλ.

Τρεις γενιές τώρα, χάρη στο μεράκι και στην τεχνογνωσία της, η Γ. Ζαγοριανάκος και Σία Ο.Ε. καταξιώθηκε ως πρωτοπόρος στο χώρο του ξυλεμπορίου στην ελληνική αγορά.

Οι απόγονοι του Μιχαήλ Χαλικιά έχουν αναλάβει τη συνέχεια της εταιρείας Ζαγοριανάκος επάξια, με όρεξη, ποιότητα και καινοτομία, παρέχοντας προϊόντα και εφαρμογές ξυλείας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς και άμεση εξυπηρέτηση στους πελάτες τους.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, θα μπορέσετε να βρείτε όλα τα προϊόντα του ξύλου, όπως πόρτες εσωτερικές, laminate και από φυσικό καπλαμά ξύλου, λουστραριστές, ενώ διατίθεται, επίσης, μεγάλη γκάμα από πατώματα εσωτερικά laminate και προλουστραρισμένα και εμποτισμένα πατώματα, ιδανικά για εξωτερική χρήση.

Επίσης, διατίθεται ναυπηγήσιμη ξυλεία κόντρα πλακέ από ξύλο οκουμέ, σημύδα, πεύκο κ.τ.λ.

Σε εμάς θα βρείτε, ακόμα, μασίφ ξύλα ipoko, teak, sipo, μαόνι, κορμούς και οικοδομήσιμη ξυλεία, όπως μαδέρια και τάβλες.

Επιπλέον, μπορείτε να προμηθευτείτε μελαμίνες σε μοντέρνα χρώματα, κομμένες στα μέτρα που επιθυμείτε, καθώς και πορτάκια και πάγκους κουζίνας.

Τέλος, παρέχονται συρόμενες ντουλάπες, με μοντέρνα σχεδίαση και ψηφιακές εκτυπώσεις, ξυλεία για κεραμοσκεπές και πέργκολες, είδη επιπλοποιΐας και ξύλινες ειδικές κατασκευές.

Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται με ηλεκτρονική φρέζα CNC.

Η εταιρεία διαθέτει υπερσύγχρονα ηλεκτρονικά μηχανήματα, τελευταίας τεχνολογίας, έμπειρο και ικανό προσωπικό με τεχνογνωσία, έτοιμο να αντεπεξέλθει στις δικές σας απαιτήσεις.