ΤΖΑΒΕΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - Άγιοι Ανάργυροι
Άλλο - Άγιοι Ανάργυροι Άγιοι Ανάργυροι - Αττικής

Διεύθυνση: Αγίων Αναργύρων 29, 13561 Άγιοι Ανάργυροι Αττικής

Τηλέφωνο: +302102615759

Γεωγραφικό πλάτος: 23.721013739639037

Γεωγραφικό μήκος: 38.02764056638128

ΤΖΑΒΕΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - Άγιοι Ανάργυροι

Περιγραφή - ΤΖΑΒΕΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - Άγιοι Ανάργυροι Άλλο - Άγιοι Ανάργυροι Άγιοι Ανάργυροι - Αττικής

Ο κύριος Τζαβέλας Ιωάννης είναι ορθοπεδικός χειρουργός στους Αγίους Αναργύρους και στόχος του είναι να δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ολοκληρωμένη και σωστή ενημέρωση των ασθενών του και στην ανάπτυξη και εφαρμογή στην καθημερινή κλινική πράξη ολοκληρωμένης διαγνωστικής μεθοδολογίας, εφαρμόζοντας σύγχρονες εξειδικευμένες διαγνωστικές τεχνικές, με σκοπό την ακριβέστερη διάγνωση του προβλήματος, μέσα στο μικρότερο δυνατό χρόνο.

Εφαρμόζει σύγχρονες χειρουργικές τεχνικές, καθώς και ελάχιστα επεμβατικές χειρουργικές τεχνικές, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των ασθενών του. Η συνεχής ενημέρωση και η συμμετοχή της ομάδας του στην ανάπτυξη νέων πρωτοποριακών μεθόδων στον τομέα αυτό εξασφαλίζει στους ασθενείς του όλα τα πλεονεκτήματα της σύγχρονης επιστημονικής εξέλιξης σε διεθνές επίπεδο.

Δραστηριοποιείται στις αθλητικές κακώσεις - αποκατάσταση με βλαστοκύτταρα, στη μέθοδο P.R.P., στις βλάβες χόνδρου αρθρώσεων και στη μεταμόσχευση χονδροκυττάρων.

Αναλαμβάνει αρθροσκοπήσεις γόνατος, ώμου, ισχίου, πηχεοκαρπικής - ποδοκνημικής και αρθροπλαστική γόνατος, ώμου, ισχίου, ποδοκνημικής.

Δραστηριοποιείται στην τραυματολογία, στη μικροχειρουργική και στην ορθοπεδική παιδιών.

Κάνει αθλητιατρική διάγνωση και θεραπεία με υπερηχογράφο και ειδικεύεται στις παθήσεις και κακώσεις γόνατος, ώμου και αγκώνα.

Ειδικεύεται στις παθήσεις και κακώσεις ισχίου, ποδοκνημικής, άκρας χειρός, άκρου ποδός, στην οστεοαρθρίτιδα και στα ρευματικά νοσήματα.