ΚΙΟΣΤΕΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ MD, PhD - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Δημητρέσσα 19 Ιλίσια Επί Σταθμού Μετρό Μέγαρο Μουσικής, 11528 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302107217562

Γεωγραφικό πλάτος: 23.755253366103236

Γεωγραφικό μήκος: 37.97609131401791

ΚΙΟΣΤΕΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ MD, PhD - Αθήνα

Περιγραφή - ΚΙΟΣΤΕΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ MD, PhD - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Ο ΚΙΟΣΤΕΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ MD, PhD, ψυχίατρος στο Ηράκλειο Κρήτης & στην Αθήνα, εξειδικεύεται στη γνωσιακή συμπεριφορική ψυχοθεραπεία & θεραπεία σχημάτων, με αντίστοιχη πιστοποίηση από την European Association for Behavioural and Cognitive Therapies (EABCT) και την International Society of Schema Therapy (ISST). Είναι διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και απόφοιτος των Τμημάτων Ιατρικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Οι ασθενείς προσεγγίζονται με συνδυασμό γνωσιακής συμπεριφορικής ψυχοθεραπείας και (όπου χρειάζεται) φαρμακοθεραπείας, για την αντιμετώπιση προβλημάτων, όπως: αγχώδεις διαταραχές (άγχος, φοβία, κρίσεις πανικού, ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή), διαταραχές του συναισθήματος (κατάθλιψη, μελαγχολία), μνήμης και συμπεριφοράς, καθώς και γενικότερα για ζητήματα που απαιτούν βοήθεια σε ψυχοθεραπευτική βάση.

Ο ιατρός διαθέτει πολυετή ψυχοθεραπευτική εκπαίδευση: 5ετή στη γνωσιακή συμπεριφορική ψυχοθεραπεία στο Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς, 3ετή στη θεραπεία σχημάτων στην Ελληνική Εταιρεία Θεραπείας Σχημάτων, 3ετή στη συστημική - οικογενειακή ψυχοθεραπεία στη Μονάδα Οικογενειακής Θεραπείας του ΨΝΑ, 2ετή στη θεραπεία σεξουαλικών διαταραχών στο ΕΠΙΨΥ. Τέλος, έχει και 2ετή εμπειρία στο τμήμα απεξάρτησης από το αλκοόλ του 18 Άνω.