ΑΜΠΟΥΧΕΜΟΥΝΤ ΧΑΛΕΝΤ - Καλλιθέα
Άλλο - Καλλιθέα Καλλιθέα - Αττικής

Διεύθυνση: Δημητρακόπουλου 95 & Λεωφόρος Βενιζέλου Ελευθέριου (Λεωφόρος Θησέως) Άγιος Νικόλαος - Δαβάκη, 17676 Καλλιθέα Αττικής

Τηλέφωνο: +302130410866

Γεωγραφικό πλάτος: 23.704805401813637

Γεωγραφικό μήκος: 37.95808497822046

ΑΜΠΟΥΧΕΜΟΥΝΤ ΧΑΛΕΝΤ - Καλλιθέα

Περιγραφή - ΑΜΠΟΥΧΕΜΟΥΝΤ ΧΑΛΕΝΤ - Καλλιθέα Άλλο - Καλλιθέα Καλλιθέα - Αττικής

Ο Ορθοπεδικός Χειρουργός Δρ ΑΜΠΟΥΧΕΜΟΥΝΤ ΧΑΛΕΝΤ, που διατηρεί ιατρείο στην Καλλιθέα, γεννήθηκε στην Ιερουσαλήμ και ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές του στη Βηθλεέμ. Εισήχθη στην ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, από όπου και έλαβε το πτυχίο του.

Ο γιατρός είναι μέλος του δικτύου της Βιοϊατρικής (fonmed) και της Εθνικής (affidea) και εξυπηρετεί σχεδόν όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Ειδικεύτηκε σε μία από τις καλύτερες κλινικές στην Ελλάδα, την ορθοπεδική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδικεύσεως στην αντιμετώπιση του πόνου.

Το 2015 του απενεμήθη ο τίτλος του αριστούχου διδάκτορα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με θέμα της διατριβής του την ανάλυση βάδισης σε ασθενείς με οστεοαρθρίτιδα του γόνατος.

Είναι συνεργάτης του θεραπευτηρίου Metropolitan Hospital, με ειδικό ενδιαφέρον και μακροχρόνια εμπειρία στην παιδοορθοπεδική.

Ως ορθοπεδικός χειρουργός, αποστολή του είναι η βελτίωση της ζωής των ανθρώπων που πάσχουν από ορθοπεδικά προβλήματα, στόχος που επιτυγχάνεται με την εφαρμογή των σύγχρονων θεραπειών, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης και διατηρώντας ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας με τους ασθενείς.