ΜΠΡΙΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ - Παλαιό Φάληρο
Άλλο - Παλαιό Φάληρο Παλαιό Φάληρο - Αττικής

Διεύθυνση: Αιόλου 30Α Φλοίσβος, 17561 Παλαιό Φάληρο Αττικής

Τηλέφωνο: +302109830991

Γεωγραφικό πλάτος: 23.692633784781478

Γεωγραφικό μήκος: 37.928716785024505

ΜΠΡΙΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ - Παλαιό Φάληρο

Περιγραφή - ΜΠΡΙΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ - Παλαιό Φάληρο Άλλο - Παλαιό Φάληρο Παλαιό Φάληρο - Αττικής

Ο ορθοπεδικός Μπριλάκης Εμμανουήλ, που διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Παλαιό Φάληρο, γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Αποφοίτησε από το ΕΠΛ Πειραιά και είναι πτυχιούχος του τμήματος ραδιολογίας - ακτινολογίας του Τ.Ε.Ι. Αθηνών και της ιατρικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών.

Εργάστηκε, με σκοπό τη λήψη ειδικότητας στην Β’ ορθοπεδική κλινική του πανεπιστημίου Αθηνών, όπου εκπαιδεύτηκε σε όλο το φάσμα της ορθοπεδικής και τραυματολογίας και ιδιαίτερα στην αρθροσκόπηση και στις ολικές αρθοπλαστικές ισχίου - γόνατος.

Παράλληλα, εκπαιδεύτηκε στη μικροχειρουργική, ενώ εργάστηκε για περισσότερο από ένα έτος στο νοσοκομείο Παίδων 'Π. & Α. Κυριακού'. Εξειδικεύτηκε στην αρθροσκόπηση του γόνατος και του ώμου, έχοντας παρακολουθήσει από κοντά τους κορυφαίους σύγχρονους Έλληνες και ξένους αρθροσκόπους.

Στόχος του ιατρείου είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών σε ασθενείς με ορθοπεδικά προβλήματα, οξέα ή χρόνια, με σεβασμό στον άνθρωπο που πονάει και με γνώση των δυσκολιών και των απαιτήσεων της σημερινής εποχής. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες αφορούν άτομα όλων των ηλικιών, αθλητές ή απλούς ανθρώπους της καθημερινότητας.

Είναι μέλος των παρακάτω επιστημονικών εταιρειών και συλλόγων: Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ), Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας (ΕΕΧΟΤ), Ελληνικό Ίδρυμα Οστεοπόρωσης (ΕΛΙΟΣ) και General Medical Council - Ιατρικός Σύλλογος Μεγάλης Βρετανίας (GMC).

Είναι, επίσης, μέλος στην Ευρωπαϊκή ορθοπαιδική εταιρεία τραύματος (AO), στην Ελληνική αρθροσκοπική εταιρεία (ΕΑΕ), στην European Society for Sports Traumatology - Knee Surgery and Arthroscopy - Ευρωπαϊκή αθλητιατρική & αρθροσκοπική εταιρεία (ESSKA).

Επιπλέον, είναι μέλος στο European Shoulder Associates - τμήμα ώμου Ευρωπαϊκής αθλητιατρικής & αρθροσκοπικής εταιρείας (ESA) και στην παγκόσμια αρθροσκοπική και αθλητιατρική εταιρεία - International Society of Arthroscopy, Knee, Surgery and Orthopaedic sports Medicine (ISAKOS).

Έχει κάνει συνεργασίες με τον όμιλο Ιατρικού Αθηνών, Υγεία, Ιασώ General, με τον Πανιώνιο ΓΣ - τμήμα καλαθοσφαίρισης γυναικών και με τον Ολυμπιακό Πειραιώς - τμήμα καλαθοσφαίρισης γυναικών.