ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ - ΜΟΣΧΑΤΟ - Μοσχάτο
Άλλο - Μοσχάτο Μοσχάτο - Αττικής

Διεύθυνση: Στρατηγού Μακρυγιάννη Ιωάννη 99 & Μεταμορφώσεως 70, 18345 Μοσχάτο Αττικής

Τηλέφωνο: +302112156312

Γεωγραφικό πλάτος: 23.67892371801049

Γεωγραφικό μήκος: 37.951951519987915

ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ - ΜΟΣΧΑΤΟ - Μοσχάτο

Περιγραφή - ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ - ΜΟΣΧΑΤΟ - Μοσχάτο Άλλο - Μοσχάτο Μοσχάτο - Αττικής

Το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ - ΜΟΣΧΑΤΟ, με έδρα το Μοσχάτο, εξειδικεύεται στην προετοιμασία των μαθητών για τις πανελλαδικές εξετάσεις, στη διδασκαλία μαθημάτων και στη φροντιστηριακή μελέτη μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου.

Τα ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα, το 60λεπτο μάθημα, τα 55 βιβλία συγγραφέων καθηγητών μας, τα διαγωνίσματα προσομοίωσης πανελλαδικών εξετάσεων και, συνολικά, το σύστημα επιτυχίας που εφαρμόζουμε επιτυγχάνει υπερδιπλάσια ποσοστά επιτυχίας στις πανελλαδικές εξετάσεις από τον εθνικό μέσο όρο.

Παρέχονται τεστ και ημερίδες επαγγελματικού προσανατολισμού δωρεάν. Οι μαθητές μας και όλοι οι συμμετέχοντες στην εκπαιδευτική διαδικασία των φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ αξιολογούν κάθε χρόνο τους καθηγητές, τα βιβλία, την οργάνωση και το σύστημά μας.

Πραγματοποιούνται ενημερώσεις γονέων σε καθημερινή βάση (με προσωπικό κωδικό γονέα μέσω διαδικτύου), σε εβδομαδιαία βάση (με πρόγραμμα καθηγητών), σε μηνιαία (τηλεφωνική επικοινωνία υπεύθυνων τμημάτων), αλλά και ετήσια βάση (4 ημέρες γονέων).

Τα ΦΜΕ ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρέχουν ένα ιδανικό περιβάλλον επιτυχίας με 7 σημεία υπεροχής που συνιστούν τη μέθοδο εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ.

Παρέχονται τμήματα Δημοτικού - σχολικής μελέτης, τμήματα προτύπων - Γυμνασίου, μελέτη Γυμνασίου και ΕΠΑΛ.