ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ-ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - Θεσσαλονίκη
Άλλο - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκης

Διεύθυνση: Μοναστηρίου 13 Πλατεία Δημοκρατίας, 54627 Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκης

Τηλέφωνο: +302310530995

Γεωγραφικό πλάτος: 22.93318004684165

Γεωγραφικό μήκος: 40.641350428217336

ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ-ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - Θεσσαλονίκη

Περιγραφή - ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ-ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - Θεσσαλονίκη Άλλο - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκης

Το λογιστικό γραφείο - σύμβουλοι επιχειρήσεων ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ-ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, με γραφεία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, ιδρύθηκε το 1989, με σκοπό τη στήριξη οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών των ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Σήμερα, είναι μια καταξιωμένη εταιρεία παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους τομείς των λογιστικών, φοροτεχνικών, συμβουλευτικών και εκπαιδευτικών υπηρεσιών, που απευθύνεται τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα.

Παρέχει τις υπηρεσίες της σε πανελλαδικό επίπεδο, ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές, ενώ αναπτύσσει διαρκώς και το δίκτυο συνεργατών της στην Κύπρο και σε άλλες βαλκανικές χώρες

Απασχολεί πάνω από 35 εξειδικευμένα στελέχη με μόνιμη σχέση εργασίας και ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις και προσδοκίες των πελατών της.

Η εταιρεία καλύπτει ένα ολοκληρωμένο και ευρύ πλέγμα φοροτεχνικών και λογιστικών υπηρεσιών, όπως ενδεικτικά: σύνταξη οικονομικών καταστάσεων σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης (Δ.Π.Χ.Π.), τακτικούς και διαχειριστικούς ελέγχους, υπηρεσίες εσωτερικού ελέγχου, υπολογισμό μισθοδοσίας, συγχωνεύσεις, μετατροπές και εκκαθαρίσεις εταιρειών. Επίσης, καλύπτει απογραφή και αποτίμηση κινητής και ακίνητης περιουσίας, αναδιοργάνωση οικονομικών υπηρεσιών, σύνταξη φακέλων ενδοομιλικών συναλλαγών και εκπαίδευση στελεχών σε λογιστικά, φορολογικά, εργατικά και ασφαλιστικά θέματα.

Η «ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Α.Ε.», στην προσπάθειά της να βελτιώνει συνεχώς το επίπεδο των υπηρεσιών της, είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015 (Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας) και ISO 27001:2013 (Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών).

Υποστηρίζει τους πελάτες της στη βελτίωση του οικονομικού τους αποτελέσματος, κάνοντας πράξη το σύνθημα «...γιατί οι Άνθρωποι και η Γνώση καθορίζουν το αποτέλεσμα...»