ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΣΤΟΥ & ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ - ΛΑΖΑΡΟΥ ΣΠΥΡΟΣ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 48 Ιλίσια, 11528 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302107291307

Γεωγραφικό πλάτος: 23.751377410461483

Γεωγραφικό μήκος: 37.977480181147776

ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΣΤΟΥ & ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ - ΛΑΖΑΡΟΥ ΣΠΥΡΟΣ - Αθήνα

Περιγραφή - ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΣΤΟΥ & ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ - ΛΑΖΑΡΟΥ ΣΠΥΡΟΣ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Το ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΣΤΟΥ & ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ - ΛΑΖΑΡΟΥ ΣΠΥΡΟΣ είναι το πλέον σύγχρονο διαγνωστικό κέντρο - ακτινοδιαγνωστικό εργαστήριο μαστού (ακτινολογικό εργαστήριο), με έδρα την Αθήνα, το οποίο σας παρέχει, με συνέπεια και αξιοπιστία, όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Η ορθή εκτίμηση της αποτύπωσης της εικόνας του μαστού γίνεται, μέσω του κορυφαίου στον κόσμο ψηφιακού μαστογράφου με τομοσύνθεση και μέσω του καινούργιου αυτόματου υπέρηχου μαστού, που από τον Σεπτέμβριο του 2011 βρίσκεται στη χώρα μας για πρώτη φορά, κάνοντας εφικτό το screening σε μικρό χρόνο, με τρισδιάστατους υπερήχους σε νέες γυναίκες υψηλού κινδύνου και σε γυναίκες με πυκνούς μαστούς.

Επίσης, γίνεται και μέσω της ελαστογραφίας εγκάρσιου κύματος με υπερήχους υψηλής ευκρίνειας και τη 3D εκδοχή της, που εφαρμόζεται αποκλειστικά από τον κ. Λαζάρου για τη διάκριση καλοήθων από κακοήθων βλαβών του μαστού, μειώνοντας τις μη απαραίτητες βιοψίες στο μαστό.

Μπορείτε να μας απευθύνετε ερωτήματα, μέσω email, για θέματα που αφορούν τη διάγνωση των παθήσεων του μαστού και ευρημάτων από εξετάσεις που έχουν γίνει σε άλλα κέντρα και πιθανόν ενδιαφέρεστε για μία δεύτερη γνώμη.

Μέσω κορυφαίων συστημάτων, μπορούμε να έχουμε μέτρηση της οστεοπόρωσης και πρωτοποριακά προγράμματα ηλεκτρονικής ανίχνευσης καταγμάτων σπονδυλικής στήλης.

Τέλος, ο ιατρός από το Σεπτέμβριο του 2014 είναι και υπεύθυνος του τμήματος απεικόνισης μαστού στο Metropolitan Hospital.