ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ - ΜΠΑΛΑΜΑΤΣΙΑ ΜΑΡΙΑ - Νέα Ιωνία
Άλλο - Νέα Ιωνία Νέα Ιωνία - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Ηρακλείου 316 & Αθηνάς 10, 14231 Νέα Ιωνία Αττικής

Τηλέφωνο: +302102725289

Γεωγραφικό πλάτος: 23.75691830146729

Γεωγραφικό μήκος: 38.044312801179785

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ - ΜΠΑΛΑΜΑΤΣΙΑ ΜΑΡΙΑ - Νέα Ιωνία

Περιγραφή - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ - ΜΠΑΛΑΜΑΤΣΙΑ ΜΑΡΙΑ - Νέα Ιωνία Άλλο - Νέα Ιωνία Νέα Ιωνία - Αττικής

Το ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ - ΜΠΑΛΑΜΑΤΣΙΑ ΜΑΡΙΑ, με πτυχιούχο φυσικοθεραπεύτρια την Μαρία Μπαλαμάτσια, λειτουργεί στη Νέα Ιωνία.

Η φυσικοθεραπεύτρια είναι πτυχιούχος της Ανώτατης Σχολής Αθηνών και μετεκπαιδευθείσα στο Πανεπιστήμιο East London της Αγγλίας, με υποτροφία του Ι.Κ.Υ. (Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών).

Το Επιστημονικό Κέντρο Φυσικοθεραπείας διαθέτει υπερσύγχρονα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας στο χώρο της υγείας, που εγγυώνται γρήγορα και ασφαλή θεραπευτικά αποτελέσματα. Το κέντρο διαθέτει σύμβαση με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και δέχεται όλα τα ταμεία.

Με τη βοήθεια της επιστήμης της φυσικοθεραπείας, στο κέντρο θεραπεύονται, επιτυχώς, ασθενείς με μεγάλη γκάμα παθήσεων, όπως: ορθοπεδικές, αθλητικές κακώσεις, νευρολογικές και ρευματολογικές. Παράλληλα, θεραπεύονται παθήσεις, όπως παιδο-ορθοπεδικές, γυναικολογικές, καρδιολογικές, πνευμονολογικές και αναπνευστικές.

Ένας από τους στόχους του κέντρου είναι η λεπτομερής και αξιόπιστη αξιολόγηση του κάθε περιστατικού, ξεχωριστά, εφαρμόζοντας, άριστα, θεωρητική και πρακτική γνώση.

Παράλληλα, στόχος είναι η επιτυχής και γρήγορη αποκατάσταση των ορθοπεδικών παθήσεων, χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονα και υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα, όπως το νέο Tecar Therapy, σε συνδυασμό με την εφαρμογή πρωτοποριακών τεχνικών κινητοποίησης (τεχνικές Maitland, Mckenzie, PNF).

Το Επιστημονικό Κέντρο Φυσικοθεραπείας της Μαρίας Μπαλαμάτσια διατηρεί συνεργασίες με έμπειρους και εξειδικευμένους φυσικοθεραπευτές, που μπορούν να καλύψουν την ανάγκη της φυσικοθεραπείας κατ' οίκον, όταν οι ανάγκες δεν επιτρέπουν τη μετάβαση του ασθενούς στις εγκαταστάσεις του σύγχρονου φυσικοθεραπευτηρίου.