ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΗ - ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - Λουτρά Αιδηψού
Άλλο - Λουτρά Αιδηψού Λουτρά Αιδηψού - Ευβοίας

Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου 54, 34300 Λουτρά Αιδηψού Ευβοίας

Τηλέφωνο: +302226060534

Γεωγραφικό πλάτος: 23.040529723245537

Γεωγραφικό μήκος: 38.8606839037602

ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΗ - ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - Λουτρά Αιδηψού

Περιγραφή - ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΗ - ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - Λουτρά Αιδηψού Άλλο - Λουτρά Αιδηψού Λουτρά Αιδηψού - Ευβοίας

Η εταιρεία ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΗ - ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ, με έδρα τα Λουτρά Αιδηψού, πρωτοπορεί στο ηλεκτρολογικό υλικό και στο φωτισμό.

Με την πολυετή εμπειρία μας, βρισκόμαστε δίπλα στις ελληνικές επιχειρήσεις και στους ιδιώτες, προσφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες και κορυφαία προϊόντα για κάθε ανάγκη σε ηλεκτρολογικό - ηλεκτρονικό υλικό.

Τα προϊόντα μας προέρχονται τόσο από την εγχώρια αγορά, όσο και από εισαγωγές μας από επιλεγμένους οίκους του εξωτερικού.

Η εταιρεία μας, σε όλη την πορεία της, έχει κρατήσει σταθερές τις αξίες της, ώστε να προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση στους συνεργάτες της, έχοντας ως όπλα τα αξιόπιστα υλικά και τις ανταγωνιστικές τιμές, τόσο σε επίπεδο χονδρικής πώλησης, όσο και λιανικής.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων ηλεκτρολογικού εξοπλισμού για το σπίτι ή και τον επαγγελματικό σας χώρο.

Συγκεκριμένα, θα βρείτε παντός είδους λαμπτήρες, από Led, οικονομίας, φθορισμού, μέχρι και λαμπτήρες αλογόνου.

Ακόμα, έχουμε μεγάλη ποικιλία κλασικών και μοντέρνων φωτιστικών, εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και διαφόρων τοποθετήσεων, όπως τοίχου, οροφής, δαπέδου, επιτραπέζια, αλλά και γραφείου.

Επίσης, θα βρείτε επαγγελματικό φωτισμό για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ενώ διαθέτουμε πληθώρα ηλεκτρολογικού υλικού εσωτερικών χώρων από το μικρότερο μπουτόν, ρυθμιστές φωτισμού, dimmer, πρίζες και κάθε είδους διακόπτες.

Τέλος, μπορείτε να βρείτε συναγερμούς και οικονομικές και έξυπνες λύσεις για τα πάντα!