ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ - Παλαιό Φάληρο
Άλλο - Παλαιό Φάληρο Παλαιό Φάληρο - Αττικής

Διεύθυνση: Νηρηίδων 71 Φλοίσβος, 17561 Παλαιό Φάληρο Αττικής

Τηλέφωνο: +302109811702

Γεωγραφικό πλάτος: 23.698065185626486

Γεωγραφικό μήκος: 37.93058750944262

ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ - Παλαιό Φάληρο

Περιγραφή - ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ - Παλαιό Φάληρο Άλλο - Παλαιό Φάληρο Παλαιό Φάληρο - Αττικής

Η ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ είναι ένα ιδιωτικό σχολείο - νηπιαγωγείο στο Παλαιό Φάληρο, το οποίο ιδρύθηκε το 1980 από νέους ανθρώπους, γονείς & παιδαγωγούς, που αγαπώντας τα παιδιά, σκεφτήκαμε να κάνουμε επάγγελμά μας τη φροντίδα τους.

Ένας ζεστός ανθρώπινος χώρος, μια κατάλληλα διαμορφωμένη μονοκατοικία με 1,5 στρέμμα κήπο, γεμάτο δέντρα, λουλούδια και παιχνίδια, φιλοξενεί τη ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ, μια πολιτεία στα μέτρα των παιδιών, για τα πιο ευαίσθητα, τα πιο σημαντικά, τα πιο ωραία χρόνια της ζωής τους.

Σε μια μικρή κοινωνία, χαρούμενη, δραστήρια, με πολλά παιδαγωγικά παιχνίδια, βιβλία, κατασκευές, χρώματα, μουσική, θέατρο, κηπουρική, πηλοπλαστική, δραματοποίηση, ζωγραφική, προγραφή και προανάγνωση, τα παιδιά προσαρμόζονται στη συλλογική δουλειά και εκπαιδεύονται στην αυτοεξυπηρέτηση.

Η φιλοσοφία της ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗΣ είναι ο σεβασμός στην προσωπικότητα του κάθε παιδιού. Με πολλή αγάπη, φροντίδα, προσχολική αγωγή, εκπαίδευση & πολλά παιχνίδια, υποστηρίζουμε την ολόπλευρη ανάπτυξη του παιδιού σε όλους τους βασικούς τομείς: συναισθηματικά, κοινωνικά, γνωστικά, ψυχοκινητικά κ.ά. Το πρόγραμμά μας είναι παιδοκεντρικό & στηρίζεται στη βιωματική μάθηση. Στις τάξεις μας λειτουργούν γωνιές δραστηριοτήτων, ώστε να ενθαρρύνονται η σκέψη, η φαντασία & η δημιουργικότητα του κάθε παιδιού.

Επί 38 χρόνια, μας εμπιστεύεστε τα παιδιά σας & εμείς δεσμευόμαστε ότι θα προσπαθούμε συνεχώς να προσφέρουμε σ’ αυτά.

Το Νηπιαγωγείο λειτουργεί με άδεια του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.