ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΙ ΑΦΟΙ Ο.Ε. - ATC - Πάτρα
Άλλο - Πάτρα Πάτρα - Αχαΐας

Διεύθυνση: Διονύσιου Σολωμού 16 Αγία Βαρβάρα, 26222 Πάτρα Αχαΐας

Τηλέφωνο: +302610340330

Γεωγραφικό πλάτος: 21.730778805018854

Γεωγραφικό μήκος: 38.239482788563876

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΙ ΑΦΟΙ Ο.Ε. - ATC - Πάτρα

Περιγραφή - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΙ ΑΦΟΙ Ο.Ε. - ATC - Πάτρα Άλλο - Πάτρα Πάτρα - Αχαΐας

Η εταιρεία ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΙ ΑΦΟΙ ΟΕ - ATC διαθέτει τρία καταστήματα στην Πάτρα με ηλεκτρολογικό υλικό, ηλεκτρονικά είδη, δορυφορικά συστήματα, κεραίες τηλεοράσεων, συστήματα ασφαλείας, μπαταρίες, τηλεοράσεις κ.ά. Ακόμη, διαθέτει τα επίσημα service εταιρειών, όπως η Samsung, η LG, η Philips, αλλά και την αντιπροσωπεία της Forthnet Nova.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της χονδρικής πώλησης και των αντιπροσωπειών ηλεκτρονικών ειδών τα τελευταία επτά χρόνια, έχοντας μια ανοδική πορεία κάθε χρόνο από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα.

Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, με έδρα την Πάτρα και η μετεξέλιξη της Αφοί Χριστόπουλοι Ο.Ε., που μετρά, ήδη, 30 χρόνια στο χώρο των ηλεκτρονικών, με δραστηριότητα στο service τηλεοράσεων, και λιανικής πώλησης, με τρία καταστήματα λιανικής στην Πάτρα.

Η εμπειρία και οι γνώσεις όλων αυτών των ετών μάς έδωσαν την ώθηση να ασχοληθούμε με τη χονδρική πώληση, καλύπτοντας αυτήν τη στιγμή όλη τη χώρα με επισκέψεις στους συνεργάτες μας και διαπροσωπική επαφή.

Περισσότεροι από 800 συνεργάτες σε ολόκληρη την Ελλάδα εκτιμούν τη συνεργασία αυτή και συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται. Από τα τέλη του 2013, αναπτύξαμε ηλεκτρονικό κατάστημα B2B χονδρικής πώλησης αποκλειστικά για τους συνεργάτες μας, με σκοπό να είμαστε, ανά πάσα στιγμή, κοντά σας, στις ανάγκες των καταναλωτών.

Στα καταστήματά μας θα βρείτε, επίσης, πλήρη γκάμα ηλεκτρολογικού υλικού, όπως λαμπτήρες για κάθε χρήση, όπως: αλογόνου, σποτάκια, ιωδίνης, προβολέα, καρφιά G4 - G9, φθορισμού ίσιες, κυκλικές κουζίνας. Ακόμη, σε εμάς θα βρείτε λαμπτήρες οικονομίας spiral, led και προβολείς led, ταινίες led και τροφοδοτικά led.

Επίσης, διαθέτουμε πολύπριζα, μπαλαντέζες, φις σούκο - διπολικά, αντάπτορες ρεύματος, ντουί, κλέμμες, πρίζες, διακόπτες. Επιπλέον, διαθέτουμε χρονοδιακόπτες και στεγανά κουτιά διακλαδώσεων.

Τέλος, σε εμάς μπορείτε να βρείτε μονωτικές ταινίες, ρόκα, τηλεφωνικά καλώδια, αντάπτορες και καλώδια συναγερμού, παγίδες, καθώς και εξαρτήματα.