ΤΕΝΤΕΣ ΚΛΑΨΙΑΝΟΣ - Καλλιθέα
Άλλο - Καλλιθέα Καλλιθέα - Αττικής

Διεύθυνση: Δημοσθένους 94-96, 17672 Καλλιθέα Αττικής

Τηλέφωνο: +302109597428

Γεωγραφικό πλάτος: 23.707767894788073

Γεωγραφικό μήκος: 37.954496228927745

ΤΕΝΤΕΣ ΚΛΑΨΙΑΝΟΣ - Καλλιθέα

Περιγραφή - ΤΕΝΤΕΣ ΚΛΑΨΙΑΝΟΣ - Καλλιθέα Άλλο - Καλλιθέα Καλλιθέα - Αττικής

H εταιρεία μας, Τέντες Κλαψιανός, με έδρα την Καλλιθέα και έτος ίδρυσης το 1958, ειδικεύεται στο σχεδιασμό, στην κατασκευή και τοποθέτηση τέντας και συστημάτων σκίασης.

Έχουμε επιλέξει να συνεργαζόμαστε με κορυφαίους προμηθευτές, ώστε να μπορούμε να σας εγγυηθούμε ποιοτικά και λειτουργικά αποτελέσματα, με αντοχή στο χρόνο και στις καιρικές συνθήκες. Σε όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας της εταιρείας μας, καταφέραμε να κατασκευάσουμε και να τοποθετήσουμε τέντες παντός τύπου και συστήματα σκίασης σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους, εκθέσεις, ξενοδοχεία και αίθρια.

Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε τέντες και συστήματα σκίασης εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, μοτέρ και αυτοματισμούς, αλλαγές σε τεντόπανα, τεντοπέργκολες και ψηφιακές τέντες.

Η πολυετής παρουσία μας στο χώρο, η συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους υφασμάτων και εξαρτημάτων και το έμπειρο προσωπικό, σας εξασφαλίζουν την ποιότητα και την άριστη συνεργασία.

Σας περιμένουμε, για να μελετήσουμε μαζί την καλύτερη λύση για τη σκίαση του χώρου σας, για την επιδιόρθωση των τεντών σας και για οτιδήποτε άλλο αφορά τις τέντες σας.

Απολαύστε το καλοκαίρι χωρίς αντηλιά! Προστατευτείτε από τη βροχή! Χαρείτε το χώρο σας, χωρίς άγχος για τις καιρικές συνθήκες!