ΜΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΣ - ΣΚΕΨΙΣ & ΛΟΓΟΣ - Ζωγράφος
Άλλο - Ζωγράφος Ζωγράφος - Αττικής

Διεύθυνση: Γεώργιου Ζωγράφου 2 Άγιος Θεράπων, 15772 Ζωγράφος Αττικής

Τηλέφωνο: +302112127554

Γεωγραφικό πλάτος: 23.769981899163373

Γεωγραφικό μήκος: 37.97771631345047

ΜΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΣ - ΣΚΕΨΙΣ & ΛΟΓΟΣ - Ζωγράφος

Περιγραφή - ΜΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΣ - ΣΚΕΨΙΣ & ΛΟΓΟΣ - Ζωγράφος Άλλο - Ζωγράφος Ζωγράφος - Αττικής

Ο Μικές Μάριος, ο οποίος διατηρεί το κέντρο λογοθεραπείας ΜΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΣ - ΣΚΕΨΙΣ & ΛΟΓΟΣ, είναι γεννημένος στις 19 - 11 - 1981 στον Χολαργό Αττικής και είναι διακεκριμένος ψυχολόγος στην περιοχή του Ζωγράφου, στην Αθήνα, ενώ είναι και πτυχιούχος εργοθεραπείας και ψυχολογίας.

Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στο ΑΤΕΙ Εργοθεραπείας Αθηνών και, λίγα χρόνια αργότερα, αποφοίτησε από το τμήμα ψυχολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εργάζεται ως ψυχολόγος και ασχολείται θεραπευτικά με: κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και διαταραχές διάθεσης. Ασχολείται με αγχώδεις διαταραχές (άγχος), θέματα σχέσεων (διαζύγιο) και με το τρίπτυχο απώλεια - πένθος - αποχωρισμός.

Ασχολείται, επίσης, με συμβουλευτική ζεύγους, συμβουλευτική γονέων και παιδιών και δουλεύει με παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

Εφαρμόζει τη γνωσιακή συμπεριφοριστική Θεραπεία, σύμφωνα με το γνωσιακό συμπεριφοριστικό μοντέλο θεραπείας του μεταπτυχιακού του στο Derby University. Επίσης, εργάζεται θεραπευτικά με άτομα με διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές (αυτισμός, asperger & ΥΛΑ) και εφαρμόζει αρχές αισθητηριακής ολοκλήρωσης.

Παράλληλα, είναι επιστημονικός υπεύθυνος στο κέντρο ειδικών θεραπειών «Σκέψις και Λόγος» και στην περιοχή Καλλιθέας.

Η διεπιστημονική του ομάδα απαρτίζεται από λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, παιδοψυχολόγο, ειδικό παιδαγωγό, παιδοψυχίατρο και ψυχίατρο.

Σε συνεργασία με το εξειδικευμένο εξωτερικό επιστημονικό προσωπικό, παρέχονται ποικίλες υπηρεσίες, όπως λογοθεραπεία, εργοθεραπεία, ειδική αγωγή, ψυχολογική υποστήριξη, συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία.