ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - Άγιος Δημήτριος
Άλλο - Άγιος Δημήτριος Άγιος Δημήτριος - Αττικής

Διεύθυνση: Παπαζαχαρίου 43, 17342 Άγιος Δημήτριος Αττικής

Τηλέφωνο: +306945405607

Γεωγραφικό πλάτος: 23.732158380923398

Γεωγραφικό μήκος: 37.923892308518454

ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - Άγιος Δημήτριος

Περιγραφή - ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - Άγιος Δημήτριος Άλλο - Άγιος Δημήτριος Άγιος Δημήτριος - Αττικής

Ο Αρβανίτης Παναγιώτης εργάζεται ως ηλεκτρολόγος στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου και παρέχει τις υπηρεσίες του σε όποιον πελάτη τον καλέσει.

Ασχολείται με ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, οικιακές και επαγγελματικές, αποκαθιστά οποιαδήποτε ηλεκτρολογική βλάβη όλο το 24ωρο και εκδίδει πιστοποιητικά ΔΕΗ.

Κάνει αλλαγές σε πίνακα και αντικατάσταση σε ρελέ ασφαλείας, εγκαθιστά θυροτηλέφωνα και θυροτηλεοράσεις, τοποθετεί συστήματα ασφαλείας (κάμερες), καθώς και συστήματα πυρανίχνευσης, θερμοσίφωνες - ηλιακές συσκευές.

Επίσης, κάνει αλλαγές σε θερμοσυσσωρευτές, καυστήρες και κυκλοφορητές, δορυφορικές κεραίες, επίγειες ψηφιακές κεραίες και εγκαθιστά δορυφορικά, ίντερνετ & δομημένη καλωδίωση.

Πραγματοποιεί μελέτες για κατασκευή βιομηχανικών εγκαταστάσεων, για φωτοβολταϊκά, ενώ κατασκευάζει και ηλεκτρικούς πίνακες προστασίας, ελέγχου και διανομής συστημάτων παραγωγής ενέργειας.

Τέλος, φτιάχνει αυτοματισμούς και έξυπνα σπίτια, πραγματοποιεί μελέτες και εγκαταστάσεις φωτισμού τόσο για εσωτερικούς χώρους, όσο και για εξωτερικούς, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα τοποθέτησης φωτισμού ασφαλείας.

Απασχολεί έμπειρο προσωπικό, το οποίο εκπαιδεύεται συνεχώς, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις των εργασιών, ενώ ταυτόχρονα παρέχει και πιστοποιήσεις εργασιών.