ΤΣΙΩΤΑ Γ. ΔΗΜΗΤΡΑ - Περιστέρι
Άλλο - Περιστέρι Περιστέρι - Αττικής

Διεύθυνση: 25ης Μαρτίου 12, 12132 Περιστέρι Αττικής

Τηλέφωνο: +302105748221

Γεωγραφικό πλάτος: 23.698532888325673

Γεωγραφικό μήκος: 38.01104659919086

ΤΣΙΩΤΑ Γ. ΔΗΜΗΤΡΑ - Περιστέρι

Περιγραφή - ΤΣΙΩΤΑ Γ. ΔΗΜΗΤΡΑ - Περιστέρι Άλλο - Περιστέρι Περιστέρι - Αττικής

Η Διατροφολόγος - Διαιτολόγος Τσιώτα Γ Δήμητρα, από το 2003, διατηρεί ένα άρτια εξοπλισμένο διαιτολογικό γραφείο στο Περιστέρι, με δυνατότητες πραγματοποίησης όλων των τελευταίων επιστημονικών μετρήσεων, όπως λιπομέτρηση, μέτρηση βασικού μεταβολισμού (RMR) που σκοπό έχουν την καλύτερη αξιολόγηση και το βέλτιστο χειρισμό κάθε περιστατικού.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διαιτολογίας - Διατροφής του ανώτατου Βρετανικού Πανεπιστημίου SURREY (University Of Surrey)(BSc), με μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα της αθλητικής διατροφής του Πανεπιστημίου ABERDEEN της Σκοτίας (University Of Aberdeen) (MSc).

Διατέλεσε την πρακτική της εξάσκηση στο 'Σισμανόγλειο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής' και, κατόπιν, έλαβε το πιστοποιητικό Certificate of Associateship του Πανεπιστημίου του SURREY με ανώτατη τιμητική διάκριση.

Το 2003, στα πλαίσια της ερευνητικής της δραστηριότητας, δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Sports Science εργασία, στην οποία συμμετείχε και αφορούσε τον ακριβή προσδιορισμό της φυσικής κατάστασης διαφόρων τύπων αθλητών και το βαθμό αντίληψης και ικανοποίησης των ίδιων των αθλητών, σε σχέση με τα σωματομετρικά τους χαρακτηριστικά.

Από το 2002 και μετά, έχει συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων και επιστημονικών ημερίδων σχετικά με το διαβήτη, τη νόσο Κοιλιοκάκη, τη χειρουργική της παχυσαρκίας και πολλά άλλα θέματα που αφορούν τόσο το γενικό πληθυσμό, όσο και συγκεκριμένες ομάδες (παιδιά, εφήβους, εγκύους).

Είναι μέλος του Βρετανικού Συλλόγου Διατροφολόγων (Nutrition Society), του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων - Διατροφολόγων, της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας και της Εταιρείας Νόσου Κοιλιοκάκης.

Πραγματοποιεί ομιλίες σε σχολεία και αθλητικούς συλλόγους και αρθρογραφεί στις εφημερίδες METROCITY, Δυτικές Ματιές, τοπικές εφημερίδες του Δήμου Περιστερίου, καθώς και στο περιοδικό ευρείας κυκλοφορίας 'Υγεία και Ευεξία'.

Δέχεται κατόπιν ραντεβού.