ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Π. ΥΙΟΙ ΟΕ - Θεσσαλονίκη
Άλλο - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκης

Διεύθυνση: Σβορώνου Ελένης 5, 54630 Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκης

Τηλέφωνο: +302310520609

Γεωγραφικό πλάτος: 22.93744942729328

Γεωγραφικό μήκος: 40.639849338401056

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Π. ΥΙΟΙ ΟΕ - Θεσσαλονίκη

Περιγραφή - ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Π. ΥΙΟΙ ΟΕ - Θεσσαλονίκη Άλλο - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκης

Η ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Π ΥΙΟΙ ΟΕ δραστηριοποιείται στα Προϊόντα χαλκού - ορείχαλκου στη Θεσσαλονίκη. Ιδρύθηκε το 1968 και βασικός στόχος της εταιρείας είναι η κάλυψη των αναγκών των πελατών μας σε προϊόντα χαλκού, ορείχαλκου, αλπακά - αρζαντό και αλουμινίου σε μορφές φύλλων, ταινιών, σωλήνων, ράβδων, συρμάτων και υδρορροών.

Με πέντε δεκαετίες στο χώρο, διαθέτουμε την τεχνογνωσία να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε ζήτηση. Έχουμε τη δυνατότητα να προμηθεύουμε όλο το φάσμα του απαιτούμενου υλικού, στην κατάλληλη ποσότητα, ανά πάσα στιγμή.

Πελάτες μας είναι βιομηχανίες, μηχανουργεία, κατασκευαστικές εταιρείες, αρχιτεκτονικά γραφεία, καθώς και εργαστήρια και εκπαιδευτήρια κοσμημάτων.

Συνεργάτες μας είναι, αποκλειστικά, τα μεγαλύτερα εργοστάσια του εξωτερικού και της εγχώριας αγοράς. Τα προϊόντα μας παράγονται, βάσει των αυστηρότερων διεθνών προδιαγραφών, ενώ η ποιότητα διασφαλίζεται με το σύστημα διασφάλισης ποιότητας (Quality Management System), πιστοποιημένο κατά ISO 9002.

Η Π. Πετρόπουλος Υιοί Ο.Ε είναι μέλος του Ε.Β.Ε.Θ.

Εργαζόμαστε διαρκώς για τη βελτίωση όλου του εύρους των δραστηριοτήτων μας, προκειμένου να ικανοποιήσουμε στο μέγιστο βαθμό τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Η Π. Πετρόπουλος Υιοί Ο.Ε. αναλαμβάνει υπεύθυνα την αποστολή των προϊόντων σε ολόκληρη την Ελλάδα, όπου και αν βρίσκεστε, ενώκαλύπτουμε και ειδικές προδιαγραφές, κατόπιν συνεννόησης.