ΜΙΧΕΛΟΥΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ - Ηράκλειο
Άλλο - Ηράκλειο Ηράκλειο - Ηρακλείου

Διεύθυνση: Μόρνου 18, 71409 Ηράκλειο Ηρακλείου

Τηλέφωνο: +302810324855

Γεωγραφικό πλάτος: 25.138462729817384

Γεωγραφικό μήκος: 35.31239482382164

ΜΙΧΕΛΟΥΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ - Ηράκλειο

Περιγραφή - ΜΙΧΕΛΟΥΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ - Ηράκλειο Άλλο - Ηράκλειο Ηράκλειο - Ηρακλείου

Η ΜΙΧΕΛΟΥΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ στο Ηράκλειο Κρήτης είναι μία μεταφορική εταιρεία, που, εδώ και πολλά χρόνια, δραστηριοποιείται στις μετακομίσεις - μεταφορές.

Αναλαμβάνει υπεύθυνα και με συνέπεια μεταφορές, μετακομίσεις, συσκευασίες, διανομές σ' όλη την Ελλάδα, έτσι ώστε να εξυπηρετεί τον πελάτη της γρήγορα και άμεσα.

Μετά από επικοινωνία σας, ο υπεύθυνος της εταιρείας επισκέπτεται το χώρο σας, με σκοπό να εκτιμηθούν οι ιδιαιτερότητες της εκάστοτε μεταφοράς - μετακόμισης, και σας προτείνει πάντα μια λογική τιμή. Η εκτίμηση είναι δωρεάν, χωρίς καμία δέσμευση, για να επιλέξετε την πιο συμφέρουσα λύση.

Στην προσπάθεια για παροχή όσο το δυνατόν καλύτερων υπηρεσιών, η εταιρεία παρέχει δικά της υλικά συσκευασίας, ενώ αναλαμβάνει η ίδια τόσο τη συσκευασία, όσο και την αποσυσκευασία και ταξινόμηση των μεταφερομένων αντικειμένων.

Με πολυετή πείρα στο χώρο και με υπευθυνότητα, σας εγγυόμαστε μια ασφαλή και οικονομική μετακόμιση, ενώ αναλαμβάνουμε και μεταφορά αδρανών υλικών, πετρών, υλικών οικοδομών, κοντέινερ.