ΣΤΕΓΗ - EXPRESS - Νέα Ιωνία
Άλλο - Νέα Ιωνία Νέα Ιωνία - Αττικής

Διεύθυνση: Βυζαντίου 16 Καλογρέζα, 14234 Νέα Ιωνία Αττικής

Τηλέφωνο: +302102771956

Γεωγραφικό πλάτος: 23.763181010630344

Γεωγραφικό μήκος: 38.03892693213746

ΣΤΕΓΗ - EXPRESS - Νέα Ιωνία

Περιγραφή - ΣΤΕΓΗ - EXPRESS - Νέα Ιωνία Άλλο - Νέα Ιωνία Νέα Ιωνία - Αττικής

Η επιχείρησή μας, ΣΤΕΓΗ - EXPRESS, στη Νέα Ιωνία, που δραστηριοποιείται στις απολυμάνσεις - απεντομώσεις, διαθέτει πάνω από 12 χρόνια εμπειρία στη σφαιρική κτιριακή κάλυψη. Η υπηρεσία απολυμάνσεων της ΣΤΕΓΗΣ υλοποιεί, με απόλυτη επιτυχία, απεντομώσεις, μυοκτονίες και φροντίζει για την αποτελεσματική καταπολέμηση εντόμων, παρασίτων και λοιπών ενοχλητικών τρωκτικών.

Εξειδικευμένο συνεργείο υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση γεωπόνων, σας προσφέρουν τη βέλτιστη λύση στο καλύτερο δυνατό κόστος, με στόχο την απόλυτη ικανοποίησή σας! Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα, νέας γενιάς, μη τοξικά και άοσμα. Είναι ασφαλή για τον άνθρωπο, τα κατοικίδια ζώα και φιλικά προς το περιβάλλον. Μετά από κάθε επέμβαση της εταιρείας εκδίδεται νόμιμο πιστοποιητικό για κάθε απαραίτητο υγειονομικό ελέγχο.

Εξυπηρετεί όλη την Αττική και αναλαμβάνει την απεντόμωση, καταπολέμηση εντόμων, ψεκασμούς, υποκαπνισμούς (fumigation) και νεφελοκαπνισμούς και, γενικότερα, όλες τις σύγχρονες τεχνικές απολύμανσης. Χρησιμοποιεί gel, όπου χρειαστεί, και στο χώρο της απολύμανσης αναλαμβάνει την πλήρη προστασία υγείας των κατοίκων, των εργαζομένων ή των εμπορευμάτων σας από διάδοση κάθε μορφής μολυσματικού παράγοντα (βακτηρίδια - μικροοργανισμοί κ.ά.).

Είτε ο στόχος σας είναι η πρόληψη είτε η αντιμετώπιση του προβλήματος, είμαστε οι άνθρωποί σας!!!