ΜΠΟΥΦΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ MD MSC - Παλαιό Φάληρο
Άλλο - Παλαιό Φάληρο Παλαιό Φάληρο - Αττικής

Διεύθυνση: Αγίου Αλεξάνδρου & Αφροδίτης 47-49 Φλοίσβος, 17561 Παλαιό Φάληρο Αττικής

Τηλέφωνο: +302109817026

Γεωγραφικό πλάτος: 23.694001687314802

Γεωγραφικό μήκος: 37.92812549603829

ΜΠΟΥΦΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ MD MSC - Παλαιό Φάληρο

Περιγραφή - ΜΠΟΥΦΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ MD MSC - Παλαιό Φάληρο Άλλο - Παλαιό Φάληρο Παλαιό Φάληρο - Αττικής

Ο ενδοκρινολόγος Μπούφας Δημήτριος MD MSC γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Παλαιό Φάληρο, και από το Νοέμβριο του 2014, λειτουργεί το ιδιωτικό του ενδοκρινολογικό - διαβητολογικό ιατρείο στο κέντρο του Παλαιού Φαλήρου.

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή της Αθήνας το 2004. Στη συνέχεια ολοκλήρωσε τη θητεία του ως αγροτικός ιατρός στο Κέντρο Υγείας Καλύμνου και εν συνεχεία στο Πολυδύναμο Περιφερικό Ιατρείο της Αστυπάλαιας και τη στρατιωτική θητεία του, συμμετέχοντας στη δύναμη της Γ' Παθολογικής Κλινικής του 251 ΓΝΑ.

Ακολούθως, εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στην Ογκολογική Κλινική της Γ’ Πανεπιστημιακής Κλινικής του ΓΝΝΘΑ 'Η Σωτηρία'. Ολοκλήρωσε την απαιτούμενη διετή άσκηση στην παθολογία στην Α' Παθολογική Κλινική του ΓΝΑ 'Σισμανόγλειο' και συνέχισε την ειδίκευσή του στην ενδοκρινολογία και στο σακχαρώδη διαβήτη στο Τμήμα Ενδοκρινολογίας και Μεταβολισμού - Διαβητολογικό Κέντρο του ΓΝΑ 'Κοργιαλένειο - Μπενάκειο' του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, απ' όπου και έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας της ενδοκρινολογίας το 2014. Συγχρόνως, παρακολούθησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών 'Έρευνα στη Γυναικεία Αναπαραγωγή' της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από το οποίο αποφοίτησε με βαθμό 'Άριστα'.

Στο ιατρείο του αντιμετωπίζει παθήσεις, όπως θυρεοειδής, δισλιπιδαιμία, οστεοπόρωση, παχυσαρκία, προλακτίνωμα.

Επίσης, ο ιατρός αναλαμβάνει ασθενείς που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη, σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, υπερτρίχωση και υπογονιμότητα - στειρότητα.

Ο γιατρός δεν είναι συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ, αλλά είναι πιστοποιημένος για ηλεκτρονική συνταγογράφηση φαρμάκων και ιατρικών εξετάσεων.