ΜΠΟΝΙΑΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ MD, PhD - Πετρούπολη
Άλλο - Πετρούπολη Πετρούπολη - Αττικής

Διεύθυνση: 25ης Μαρτίου 154 & Ομήρου 3 Κάτω Πετρούπολη Είσοδος από Ομήρου 3, 13231 Πετρούπολη Αττικής

Τηλέφωνο: +302105053333

Γεωγραφικό πλάτος: 23.69058808084893

Γεωγραφικό μήκος: 38.03931709597536

ΜΠΟΝΙΑΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ MD, PhD - Πετρούπολη

Περιγραφή - ΜΠΟΝΙΑΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ MD, PhD - Πετρούπολη Άλλο - Πετρούπολη Πετρούπολη - Αττικής

Ο ιατρός ενδοκρινολόγος Μπονιάκος Αναστάσιος MD, PhD εδρεύει στην Πετρούπολη και είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, από την οποία του απονεμήθηκε ο τίτλος του διδάκτορος ( PhD).

Εξειδικεύθηκε στην Ενδοκρινολογία στο Τμήμα Ενδοκρινολογίας, Σακχαρώδους διαβήτη και Μεταβολισμού στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Έχει αναπτύξει έντονη ερευνητική δραστηριότητα με πλήθος δημοσιεύσεων σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά και συνέδρια και έχει βραβευθεί για την συνεισφορά του στην Κλινική έρευνα.

Στο ιατρείο αντιμετωπίζονται όλες οι ενδοκρινολογικές παθήσεις σύμφωνα με τα τελευταία guidelines όλων των διεθνών εταιριών της Ενδοκρινολογίας, του Σακχαρώδους διαβήτη της οστεοπόρωσης και των μεταβολικών νοσημάτων.

Επιπλέον ο ιατρός έχει εξειδικευθεί στον υπερηχογραφικό έλεγχο του θυρεοειδούς αδένα και έχει άδεια εκτέλεσης υπερήχων ενδοκρινολογίας. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην ανίχνευση νεοπλασιών του αδένα, των οποίων η αντιμετώπιση γίνεται από εξειδικευμένους συνεργάτες του σε όλα τους τα στάδια.

Στο ιατρείο αντιμετωπίζονται όλα τα είδη του σακχαρώδους διαβήτη ενώ υπάρχει δυνατότητα ελέγχου των επιπλοκών της νόσου με εξειδικευμένο εξοπλισμό.

Στον τομέα της παχυσαρκίας γίνεται έλεγχος βασικού μεταβολισμού με την μέθοδο fitmate, καταγραφή ενεργειακού ισοζυγίου με Sensewear και σε συνεργασία με εξειδικευμένους διαιτολόγους σύνταξη ειδικών εξατομικευμένων διαιτολογίων ( διαβήτη, κύησης, αθλητών).