ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ Γ. ΚΩΣΤΗΣ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Δορυλαίου 10-12 Πλατεία Μαβίλη, 11521 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302106433767

Γεωγραφικό πλάτος: 23.75606091974352

Γεωγραφικό μήκος: 37.98323118201881

ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ Γ. ΚΩΣΤΗΣ - Αθήνα

Περιγραφή - ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ Γ. ΚΩΣΤΗΣ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Ο Ενδοκρινολόγος ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ Γ ΚΩΣΤΗΣ διατηρεί ιατρείο στην Αθήνα, ενώ είναι Επιστημονικός Συνεργάτης της Α’ Πανεπιστημιακής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου 'Λαϊκό', στο Ιατρείο Μεταβολικών Νοσημάτων.

Το 2000 αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή της Αθήνας και, στη συνέχεια, εκπαιδεύτηκε στις ΗΠΑ, στα Πανεπιστήμια Harvard (ενδοκρινολογία και σακχαρώδης διαβήτης) και Yale (εξωσωματική γονιμοποίηση και αναπαραγωγική ενδοκρινολογία).

Ειδικεύτηκε στην παθολογία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αθήνας 'Λαϊκό' και συνέχισε την ειδίκευσή του στην ενδοκρινολογία στο Γενικό Νοσοκομείο και Μαιευτήριο 'Έλενα Βενιζέλου'.

Συνέχισε την εκπαίδευσή του στο Saint Bartholomew Hospital στο Λονδίνο, για την παχυσαρκία και τις μεταβολικές διαταραχές, με υποτροφία της Πανελλήνιας Εταιρείας Παχυσαρκίας και πιστοποιήθηκε από την Παγκόσμια Οργάνωση της Παχυσαρκίας σαν ειδικός στην παχυσαρκία και στο μεταβολισμό.

Στο ιατρείο του ασχολείται με: κλασική ενδοκρινολογία (διαταραχές θυρεοειδή, επινεφριδίων, ενδοκρινών αδένων), αναπαραγωγική ενδοκρινολογία (τριχοφυία, ακμή, πολυκυστικές ωοθήκες, διαταραχές περιόδου, εμμηνόπαυση).

Παράλληλα, ασχολείται με μεταβολική ιατρική (σακχαρώδης διαβήτης, παχυσαρκία, διαταραχές μεταβολισμού, αύξηση βάρους από ορμονικά αίτια).