ΠΑΦΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Δημήτριου Σούτσου 19 Πλατεία Μαβίλη Μετρό Αμπελοκήπων, 11521 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302106452200

Γεωγραφικό πλάτος: 23.756491724084004

Γεωγραφικό μήκος: 37.983808897731286

ΠΑΦΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ - Αθήνα

Περιγραφή - ΠΑΦΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Ο Παφλής Μιχάλης, ΩΡΛ - ωτορινολαρυγγολόγος, με ιατρείο στην Αθήνα, είναι τελειόφοιτος του Α.Ε.Ι. Βιολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης, ενώ εργάστηκε στα εργαστήρια του τμήματος Βιολογίας, Βιοχημείας Φυτών, Βιοτεχνολογίας και Μοριακής Βιολογίας.

Αποφοίτησε από το Α.Ε.Ι. Ιατρικής Πανεπιστημίου Κρήτης και είναι κάτοχος της Μεταπτυχιακής Ειδίκευσης Μοριακής Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Έλαβε τον τίτλο ιατρικής ειδικότητας Ωτορινολαρυγγολογίας, μετά από εκπαίδευση στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας Αθηνών, στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και στο Νοσοκομείο Παίδων ΑΓΛΑΪΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ.

Υπηρέτησε ως ιατρός, κατά τη στρατιωτική του θητεία, ενώ εκπλήρωσε την υπηρεσία του ως ιατρός υπαίθρου στο Βουβάλειο Γενικό Νοσοκομείο Καλύμνου και στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Αστυπάλαιας. Έχει εκπαιδευτεί στη διαχείριση συστημάτων και περιστατικών τηλεϊατρικής στη Μονάδα Τηλεϊατρικής Σισμανόγλειου Νοσοκομείου.

Εργάστηκε ως ιατρός σε ιδιωτική Ψυχιατρική Κλινική, σε Κέντρο Αισθητικής και Υγιεινής, καθώς και ως ιατρός αγώνων ποδοσφαίρου ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, ενώ δίδαξε στο δημόσιο ΙΕΚ ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟΥ. Σήμερα, εργάζεται ως χειρουργός ΩΡΛ ενηλίκων και παίδων, ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Έχει δημοσιεύσεις σε αρκετά επιστημονικά περιοδικά, καθώς και συμμετοχή και παρουσιάσεις σε ιατρικά συνέδρια.