ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Άγιοι Ανάργυροι
Άλλο - Άγιοι Ανάργυροι Άγιοι Ανάργυροι - Αττικής

Διεύθυνση: Νικολάου Πλαστήρα 270 Ανάκασα, 13562 Άγιοι Ανάργυροι Αττικής

Τηλέφωνο: +302102630551

Γεωγραφικό πλάτος: 23.728920987640965

Γεωγραφικό μήκος: 38.03388689487618

ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Άγιοι Ανάργυροι

Περιγραφή - ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Άγιοι Ανάργυροι Άλλο - Άγιοι Ανάργυροι Άγιοι Ανάργυροι - Αττικής

Εδώ και 34 συναπτά έτη, η εταιρεία ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, που εδρεύει στους Αγίους Αναργύρους, παρέχει τεχνικές υπηρεσίες και επισκευές ηλεκτρικών συσκευών Gaggenau - Sub Zero - Wolf - Viking, με συνέπεια, φερεγγυότητα, γνώσεις και πείρα, εφόδια που μας έχουν κατατάξει στην πρώτη θέση.

Όλα αυτά τα χρόνια, εξελισσόμαστε στην ποιότητα εργασίας και στις γνώσεις επισκευής των συσκευών, κατορθώνοντας να είμαστε πάντοτε ενήμεροι για καθετί νέο.

Η μεθοδικότητα, ο προγραμματισμός και η οργάνωση της εταιρείας μας μας επιτρέπουν να παρακολουθούμε ανελλιπώς όλες τις εξελίξεις, δίνοντας μεγάλη σημασία στην εσωτερική οργάνωση, αλλά και στη σωστή επιλογή του ανθρώπινου δυναμικού.

Με οδηγό την πολύχρονη εμπειρία μας ως service οικιακών συσκευών, με εξειδίκευση στις εταιρείες Gaggenau, Sub Zero, Wolf, ATAG, Viking, Lacance, La Cornue κ.ά. ,στόχος μας είναι η άμεση και καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Η εταιρεία, πλέον, έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε πωλήσεις, τοποθετήσεις και συντηρήσεις κλιματιστικών air-condition, πωλήσεις αφυγραντήρων και μικροσυσκευών, αλλά και σε πωλήσεις εξειδικευμένων προϊόντων καθαρισμού για πλυντήρια πιάτων - ρούχων.

Το κατάστημα διαθέτει POS.