ΝΙΚΟΛΑΟΥ Α.Ε. - ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ - Αιγάλεω
Άλλο - Αιγάλεω Αιγάλεω - Αττικής

Διεύθυνση: Νικόλαου Πλαστήρα 29 Πλατεία Εσταυρωμένου, 12242 Αιγάλεω Αττικής

Τηλέφωνο: +302105903814

Γεωγραφικό πλάτος: 23.68211218181287

Γεωγραφικό μήκος: 37.99386999217109

ΝΙΚΟΛΑΟΥ Α.Ε. - ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ - Αιγάλεω

Περιγραφή - ΝΙΚΟΛΑΟΥ Α.Ε. - ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ - Αιγάλεω Άλλο - Αιγάλεω Αιγάλεω - Αττικής

Το λογιστικό γραφείο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΕ - ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ, με έδρα το Αιγάλεω, το οποίο έχει συμπληρώσει 25 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον χώρο των οικονομικών υπηρεσιών, είναι μία πιστοποιημένη εταιρεία παροχής λογιστικών, φοροτεχνικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών υψίστου επιπέδου ποιότητας.

Τα εθνικά, διεθνή και ενιαία επιχειρηματικά πρότυπα στους τομείς - κλειδιά της οικονομικής διαχείρισης και της διαχείρισης προσωπικού καθιστούν την εταιρεία μας έναν ανεκτίμητο στρατηγικό εταίρο μεγάλων επιχειρήσεων.

Αποστολή μας είναι ο σχεδιασμός και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένων στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας, με στόχο τη δημιουργία μιας μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης.

Συνδυάζοντας άρτια την εμπειρία με τη διορατικότητα και χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες της καθημερινότητας και παρέχουμε όλα τα εχέγγυα για έναν σωστό μακροπρόθεσμο σχεδιασμό. Με την παροχή της απαραίτητης πληροφόρησης και των κατάλληλων εργαλείων, προετοιμάζουμε και καθοδηγούμε τις επιχειρήσεις, με στόχο τόσο την πρόληψη, όσο και την αντιμετώπιση τυχόν προκλήσεων.

Όπως πολύ εύστοχα είχε πει ο Ουίνστον Τσόρτσιλ:

«Αυτός που αποτυγχάνει να σχεδιάσει, σχεδιάζει να αποτύχει.» (Winston Churchill, 1874-1965).

Με πελατοκεντρική φιλοσοφία, γνώση και έμφαση στο τρίπτυχο ποιότητα - ακεραιότητα - επαγγελματισμός, δημιουργούμε προστιθέμενη αξία για τους πελάτες μας, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε ανταγωνιστικό κόστος.

Σύμμαχός μας η γνώση …

Γνώμονάς μας η αξιοπιστία …

Στόχος μας η αποδοτικότητα …