ΙΑΠΩΝΙΚΗ Α.Ε. - Παλλήνη
Άλλο - Παλλήνη Παλλήνη - Αττικής

Διεύθυνση: 17ο χλμ. Λεωφόρος Μαραθώνος Νέα Παλλήνη, 15351 Παλλήνη Αττικής

Τηλέφωνο: +302106669402

Γεωγραφικό πλάτος: 23.89972883186456

Γεωγραφικό μήκος: 38.00325165381175

ΙΑΠΩΝΙΚΗ Α.Ε. - Παλλήνη

Περιγραφή - ΙΑΠΩΝΙΚΗ Α.Ε. - Παλλήνη Άλλο - Παλλήνη Παλλήνη - Αττικής

Η ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΑΕ, στην Παλλήνη, ιδρύθηκε το 1973, με κύριο αντικείμενο το εμπόριο Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων για ιαπωνικά αυτοκίνητα, καθώς ο αριθμός τους υπερέβαινε το 50% του στόλου των αυτοκινήτων της χώρας.

Στο πέρασμα των χρόνων, αναπτύχθηκε συνεργασία με τους κορυφαίους κατασκευαστές ανταλλακτικών της Ιαπωνίας, με αρκετούς, δε, αποκλειστική για την Ελλάδα.

Από την ίδρυση της εταιρείας μας, το εξειδικευμένο προσωπικό μας σφυρηλάτησε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, οι οποίοι, ανέκαθεν, απολάμβαναν άριστη εξυπηρέτηση και ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Οι απαιτήσεις αυξάνονταν συνεχώς και επεκτείναμε σταθερά το δίκτυο των καταστημάτων μας, ώστε να παρέχουμε καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση.

Το 1990 υπήρξε μια σημαντική χρονιά στην ιστορία της ΙΑΠΩΝΙΚΗΣ. Προβλέποντας τις επερχόμενες αλλαγές στη διάρθρωση της αγοράς του αυτοκινήτου, με την αύξηση του στόλου των ευρωπαϊκών αυτοκινήτων, επεκτείναμε την γκάμα των προϊόντων μας, συνάπτοντας συνεργασία με τους σημαντικότερους Ευρωπαίους κατασκευαστές ανταλλακτικών.

Το 1998 γίναμε μέλος του παγκόσμιου οργανισμού εταιρειών Aftermarket, ΤΕΜΟΤ International.

Το 1999, η ΙΑΠΩΝΙΚΗ ήταν ο μεγαλύτερος διανομέας ανταλλακτικών αυτοκινήτων στον ελληνικό χώρο. Σημαντικές αλλαγές στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας οδήγησαν σε ανακατατάξεις και, από το σημείο αυτό, ξεκίνησε ένας νέος κύκλος ανάπτυξης, με κύριο στόχο τη μετάβαση από την απλή διανομή ανταλλακτικών στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για τους πελάτες μας.

Από το 2000, εξελισσόμαστε και πάλι σε μία από τις κορυφαίες και πιο καινοτόμες εταιρείες στο χώρο του ελληνικού aftermarket.

Στην ΙΑΠΩΝΙΚΗ Α.Ε. προτεραιότητά μας είναι η συνεχής βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών και της εξυπηρέτησης των πελατών μας.Για το λόγο αυτό, αναπτυσσόμαστε, επενδύοντας σε ανθρώπινο δυναμικό, σε υποδομές και σε προϊόντα.