Ο ΘΕΜΗΣ - Ίλιον (ή Νέα Λιόσια)
Άλλο - Ίλιον (ή Νέα Λιόσια) Ίλιον (ή Νέα Λιόσια) - Αττικής

Διεύθυνση: Παλατιανής 32 Παλατιανή, 13121 Ίλιον (ή Νέα Λιόσια) Αττικής

Τηλέφωνο: +302105022488

Γεωγραφικό πλάτος: 23.69009767572014

Γεωγραφικό μήκος: 38.03129443994262

Ο ΘΕΜΗΣ - Ίλιον (ή Νέα Λιόσια)

Περιγραφή - Ο ΘΕΜΗΣ - Ίλιον (ή Νέα Λιόσια) Άλλο - Ίλιον (ή Νέα Λιόσια) Ίλιον (ή Νέα Λιόσια) - Αττικής

Το γραφείο τελετών - κηδειών - μνημοσύνων Ο ΘΕΜΗΣ στο Ίλιον (Νέα Λιόσια), σε συνεργασία με εσάς, προγραμματίζει την ημερομηνία και την ώρα της κηδείας στην εκκλησία της ενορίας σας. Μεταφέρουμε τη σορό από τον τόπο θανάτου στο νεκροταφείο, διεκπεραιώνουμε γραφειοκρατικά ζητήματα, προκειμένου να γίνει η ταφή, συντάσσουμε την αγγελία θανάτου για τις εφημερίδες και πραγματοποιούμε την τοιχοκόλληση αγγελτηρίων.

Το γραφείο διαθέτει ιδιόκτητες πολυτελείς νεκροφόρες και ποικιλία από φέρετρα. Τα φέρετρά μας κατασκευάζονται από άριστης ποιότητας ξύλο μασίφ και καπλαμά, όπως δρυς - τριανταφυλλιά - καρυδιά.

Δείχνοντας απόλυτο σεβασμό στα αγαπημένα σας εκλιπόντα πρόσωπα, νιώθουμε έντονα την ηθική υποχρέωση να σταθούμε δίπλα σας και να σας στηρίξουμε, με συνέπεια και υπευθυνότητα, σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής σας.

Επιπλέον, θα θέλαμε να σας επισημάνουμε να μην εμπιστεύεστε τους εργολάβους πειρατές των νοσοκομείων, που εμπορεύονται τον ανθρώπινο πόνο. Κάντε έρευνα αγοράς και απευθυνθείτε σε γραφεία που σέβονται την απώλεια των αγαπημένων σας προσώπων.

Αναλαμβάνουμε επαναπατρισμό σορού, καθώς και καύση νεκρών, και παρέχουμε ψυκτικό θάλαμο.

Σε αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας προσφέρουμε δωρεάν την παροχή και αμοιβή γραφείου.