ΖΕΡΒΑΣ Σ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Ακαδημίας 8 Σύνταγμα, 10671 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302103392300

Γεωγραφικό πλάτος: 23.73790876715085

Γεωγραφικό μήκος: 37.97709944249997

ΖΕΡΒΑΣ Σ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ - Αθήνα

Περιγραφή - ΖΕΡΒΑΣ Σ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Ο Δικηγόρος ΖΕΡΒΑΣ Σ ΘΕΟΔΩΡΟΣ διατηρεί δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα. Το δικηγορικό γραφείο 'Θ. Ζέρβας και Συνεργάτες' ιδρύθηκε το έτος 1981 από το δικηγόρο Θεσσαλονίκης Θεόδωρο Ζέρβα.

Το γραφείο μας ειδικεύεται στην παροχή νομικών συμβουλών σε επιχειρήσεις, με υποστήριξη από εξειδικευμένο στελεχικό δυναμικό. Καλύπτει με αξιοπιστία όλες τις νομικές πλευρές της λειτουργίας μιας σύγχρονης επιχείρησης, με λογικό κόστος. Σήμερα, είναι μεταξύ των μεγαλύτερων γραφείων της Θεσσαλονίκης, έχοντας στο δυναμικό του ικανό αριθμό δικηγόρων και άλλων συνεργατών (φοροτεχνικών, οικονομολόγων, μηχανικών και άλλων εμπειρογνωμόνων) σε κάθε δικαστική περιφέρεια της Ελλάδος και στην Κύπρο.

Εκτός από τα κεντρικά γραφεία μας στη Θεσσαλονίκη, διατηρούμε γραφείο στην Αθήνα, στην οδό Ακαδημίας αρ. 8, απέναντι από το Υπουργείο Εξωτερικών, όπου επίσης παρέχονται πλήρεις, εξειδικευμένες και αποτελεσματικές νομικές υπηρεσίες. Υπάρχει, μέσω δικτύου συνεργατών μας σε όλες τις δικαστικές περιφέρειες της Ελλάδος και στην Κύπρο, δυνατότητα ανάληψης και χειρισμού οποιασδήποτε νομικής και δικαστικής υπόθεσης.