ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΑΦΟΙ Ο.Ε. - Πάτρα
Άλλο - Πάτρα Πάτρα - Αχαΐας

Διεύθυνση: Γιαννούλη Χαλεπά & Λεωφόρος Γλαύκου Μπεγουλάκι, 26334 Πάτρα Αχαΐας

Τηλέφωνο: +302610318416

Γεωγραφικό πλάτος: 21.74437639181123

Γεωγραφικό μήκος: 38.214280347366476

ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΑΦΟΙ Ο.Ε. - Πάτρα

Περιγραφή - ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΑΦΟΙ Ο.Ε. - Πάτρα Άλλο - Πάτρα Πάτρα - Αχαΐας

Η εταιρεία ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΑΦΟΙ ΟΕ, που αναλαμβάνει κατασκευές αλουμινίου στην Πάτρα, πιστοποιείται από την εταιρεία ΕΤΕΜ ΑΕ για την ποιότητα και αυθεντικότητα των προϊόντων της.

Ιδρύθηκε και αναπτύχτηκε, εισάγοντας νεωτερισμό στα κουφώματα αλουμινίου, κάτι το οποίο οφείλεται στην πολύχρονη ενασχόληση των στελεχών της με το αντικείμενο.

Την χαρακτηρίζει η τεράστια εμπειρία στο χώρο, ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός, η μακρόχρονη και επιτυχημένη παρουσία.

Πάρα πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες προτιμούν τα προϊόντα αλουμινίου, για την ποιότητα κατασκευής, την υψηλή αξιοπιστία και τη συνέπεια της εταιρείας, κατά την εκτέλεση κάθε παραγγελίας.

Απόλυτη εξειδίκευση της εταιρείας είναι τα αλουμίνια, υλικά με τα οποία ασχολείται αποκλειστικά, από την επεξεργασία του προφίλ μέχρι την τοποθέτηση των τζαμιών και, φυσικά, την εγκατάστασή τους στο χώρο σας.

Συνοπτικά, μεταξύ των προϊόντων που παρέχει η εταιρεία, είναι: κουφώματα ενεργειακά, πτυσσόμενα κουφώματα, πόρτες, παράθυρα και ρολά, ενώ επίσης παρέχονται σίτες, αίθρια, υαλοπετάσματα, σκίαστρα, κάγκελα & γκαραζόπορτες.

Η υψηλή τεχνογνωσία και τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα της εταιρείας σας προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών.

Στόχος της εταιρείας Καράμπελα Αφοί Ο.Ε. είναι η καλύτερη εξυπηρέτησή σας σε όλα τα επίπεδα. Με τη σοβαρότητα, την ευελιξία και την αποτελεσματικότητα που τη χαρακτηρίζει, η εταιρεία εγγυάται και εξασφαλίζει τη διαρκή στήριξη των πελατών στο μέλλον.