ΦΑΣΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Πολυτεχνείου 12 Πλατεία Βάθης, 10433 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302105243126

Γεωγραφικό πλάτος: 23.730171868983643

Γεωγραφικό μήκος: 37.98796948305073

ΦΑΣΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - Αθήνα

Περιγραφή - ΦΑΣΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Ο δικηγόρος Φασλής Χρήστος διατηρεί δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα. Το γραφείο Χρήστου Φασλή & Συνεργατών διεκπεραιώνει υποθέσεις από όλο το φάσμα του δικαίου, αλλά εξειδικεύεται στους τομείς του αστικού δικαίου - δικαίου ακινήτων, του δικαίου των εταιρειών, του δικαίου του διαδικτύου και του δικαίου της πνευματικής ιδιοκτησίας. Δραστηριοποιείται σε Αθήνα - Πειραιά, αλλά και πανελλαδικά.

Θεωρούμε αλληλένδετους και αλληλοσυσχετιζόμενους τους παραπάνω τομείς δικαίου, καθ' ότι συναποτελούν ένα ευρύ φάσμα προστασίας του χώρου της δημιουργίας, της καινοτομίας, της επιχειρηματικότητας, αλλά και του ίδιου του πολίτη. Οι υπηρεσίες μας, συνεπώς, απευθύνονται σε εταιρείες, αλλά και σε φυσικά πρόσωπα.

Εκτός από τη νομική συμβουλευτική εταιρειών, ιδιαίτερο κομμάτι ενασχόλησης του γραφείου αποτελούν οι υποθέσεις των ομογενών Ελλήνων της διασποράς, οι υποθέσεις διαμεσολάβησης & διαιτησίας, αλλά και οι προσφυγές ενώπιον του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου στο Στρασβούργο.

Το γραφείο μας υποστηρίζεται από το άρτιο σύστημα νομικής αρχειοθέτησης Τιπούκειτος και από το κέντρο νομικής τεκμηρίωσης Inlaw. Επίσης, το γραφείο μας εφαρμόζει από το έτος 2014 σύστημα προτυποποίησης νομικών υπηρεσιών, με βάση το διεθνές νομικό πρότυπο Lexcel.

Οι εργασίες και οι υποθέσεις του γραφείου μας τελούν υπό καθεστώς προστασίας, καθώς το γραφείο μας έχει υπογράψει, από την αρχή της λειτουργίας του, συμβόλαιο ασφάλισης αστικής - επαγγελματικής ευθύνης με την ασφαλιστική εταιρεία Lloyds.

Το γραφείο μας είναι μέλος του Ελληνογαλλικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, του Ελληνοϊσραηλινού και Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου, μέλος του EU Lawyers & Solicitors Directory, του AEA International Lawyers Network, ενώ υποστηρίζει νομικά το ελληνικό πρότζεκτ Greek Logos.

Στόχος μας είναι η προστασία των δικαιωμάτων πολιτών, εταιρειών και φορέων στον πραγματικό, αλλά και στον ψηφιακό κόσμο. Ως εκ τούτου, συμμετέχουμε ως παρατηρητές σε ελληνικά και διεθνή νομικά συνέδρια και σεμινάρια, στοχεύοντας στη διαρκή επιμόρφωση και επικαιροποίηση του γνωστικού μας πεδίου, αλλά και στη συνδιαμόρφωση της νομικής κοινής γνώμης, μέσω παρεμβάσεων.