ΦΩΤΟ ΨΥΧΙΚΟ - Νέο Ψυχικό
Άλλο - Νέο Ψυχικό Νέο Ψυχικό - Αττικής

Διεύθυνση: Περικλέους 10 Φάρος Ψυχικού Δίπλα στο Αστυνομικό Τμήμα, 15451 Νέο Ψυχικό Αττικής

Τηλέφωνο: +302106754639

Γεωγραφικό πλάτος: 23.775803015399873

Γεωγραφικό μήκος: 38.00302663164688

ΦΩΤΟ ΨΥΧΙΚΟ - Νέο Ψυχικό

Περιγραφή - ΦΩΤΟ ΨΥΧΙΚΟ - Νέο Ψυχικό Άλλο - Νέο Ψυχικό Νέο Ψυχικό - Αττικής

Το ΦΩΤΟ ΨΥΧΙΚΟ είναι το, πλέον, έγκυρο φωτογραφικό κατάστημα στο Νέο Ψυχικό με έμπειρο το φωτογράφο Γιάννη Πρίντεζη.

Στο ΦΩΤΟ ΨΥΧΙΚΟ προσφέρουμε το σύνολο των φωτογραφικών υπηρεσιών και προϊόντων. Εδώ, μπορείτε να βγάλετε έγκυρες φωτογραφίες για ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης, άδεια χειριστή ταχύπλοου και για ταυτότητες άλλων χωρών και visa.

Ακόμα, μπορείτε να βγάλετε φωτογραφίες για απολυτήρια, εξετάσεις Λυκείου και για άλλα πτυχία, όπως και για κάθε άλλο έγγραφο. Σας παραδίδουμε άμεσα (μέσα σε 3 λεπτά μόνο) τέλειες εικόνες επεξεργασμένες με Photoshop και άλλα προγράμματα, ώστε να βελτιώσουμε στο μέγιστο το τελικό αποτέλεσμα.

Μπορούμε και εκτυπώνουμε όλα τα μεγέθη φωτογραφιών σε όλα τα υλικά, όπως είναι το k-mount, ο καμβάς, το αλουμίνιο, το ξύλο κ.ά., σε τιμές που δεν περιμένετε!

Δημιουργούμε για εσάς άλμπουμ βιβλιοδετημένα (τα λεγόμενα ψηφιακά άλμπουμ) και σας τα παραδίδουμε έτοιμα, σε κάθε επιθυμητή διάσταση και φινίρισμα.

Μια πολύ μεγάλη σειρά από φωτογραφικά δώρα είναι στη διάθεσή σας.

Αναλαμβάνουμε κάθε μετατροπή από βιντεοκασέτες και παλαιότερα κινηματογραφικά φιλμ σε DVD, καθώς και σκανάρισμα φωτογραφιών, φιλμ θετικών και αρνητικών κάθε τύπου, ακόμα, και καστών ήχου.

Η φωτογράφιση και η βιντεοκάλυψη του γάμου και της βάπτισης θα γίνει με τον καλύτερο τρόπο και σύμφωνα με τις επιθυμίες σας και τις ανάγκες σας, χρησιμοποιώντας σύγχρονα μέσα, όπως Drone κ.ά.

Παράλληλα με το κατάστημα, λειτουργούμε και ένα studio διαφημιστικής φωτογραφίας, όπου αναλαμβάνουμε εργασίες φωτογράφισης για καταλόγους, περιοδικά, για ανάρτηση σε ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά καταστήματα, όπως και πορτρέτα για εταιρικά προφίλ, βιογραφικά και μέσα κοινωνικής δεξίωσης.

Μια μεγάλη γκάμα από κορνίζες, ξύλινες, silver plate, πολυκορνίζες, θεματικές, μινιατούρες κ.ά., καθώς και μια μεγάλη σειρά από άλμπουμ φωτογραφιών για κάθε μέγεθος και σε αφθονία εξωφύλλων είναι εδώ για εσάς.

Υπεύθυνος του καταστήματος είναι ο Γιάννης Πρίντεζης, ο οποίος έχει σπουδάσει σκηνοθεσία και φωτογραφία και φωτογραφίζει επαγγελματικά από το 1988.