ΘΕΟΧΑΡΗΣ - Λεοντάρι
Άλλο - Λεοντάρι Λεοντάρι - Αττικής

Διεύθυνση: Εφέδρων Αξιωματικών 10 Κάντζα, 15351 Λεοντάρι Αττικής

Τηλέφωνο: +302155554729

Γεωγραφικό πλάτος: 23.85217238751919

Γεωγραφικό μήκος: 37.98717663648427

ΘΕΟΧΑΡΗΣ - Λεοντάρι

Περιγραφή - ΘΕΟΧΑΡΗΣ - Λεοντάρι Άλλο - Λεοντάρι Λεοντάρι - Αττικής

Η επιχείρηση ΘΕΟΧΑΡΗΣ με έδρα την Παλλήνη Αττικής στην περιοχή Λεοντάρι, δραστηριοποιείται στο χώρο των χωματουργικών εργασιών και τεχνικών έργων από το 1973, υπό την μορφή ατομικής επιχείρησης, ενώ τη δεκαετία του '90 πήρε τη σημερινή της μορφή.

H επιχείρηση ασχολείται, κατά βάση, με κάθε μορφής χωματουργικό έργο. Οι υπηρεσίες, που προσφέρει, είναι εκσκαφές σε όλα τα είδη (όπως αργίλου, ασβεστόλιθου), εκβραχισμοί (απομάκρυνση βράχων για εξομάλυνση εδάφους, δρόμου) με μηχανήματα, κατεδαφίσεις κτιρίων και συμβατικές κατεδαφίσεις κτισμάτων υψηλού κινδύνου. Ασχολείται με επιχωματώσεις, κρασπεδώσεις, διαμορφώσεις περιβαλλοντικών χώρων, έργα υποδομής, οδοποιία, ασφαλτοστρώσεις και εξυγιάνσεις εδάφους.

Μετά από 30 χρόνια και πλέον εμπειρίας στον χώρο, εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα στις εκσκαφές, στις διαμορφώσεις περιβαλλοντικών χώρων, στις κατεδαφίσεις και στα χώματα για κήπους.

Η φιλοσοφία μας είναι να επιδιώκουμε πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους πελάτες μας, με σεβασμό πάντα προς το περιβάλλον και να χτίζουμε, συνεχώς, σχέσεις άριστης συνεργασίας και εμπιστοσύνης.

Για την επίτευξη της άριστης συνεργασίας με τους πελάτες μας και της ποιοτικής εργασίας που προσφέρουμε, έχουμε φροντίσει να διαθέτουμε σύγχρονα, ιδιόκτητα, σκαπτικά μηχανήματα και φορτηγά αυτοκίνητα, καθώς επίσης και έμπειρους και διπλωματούχους χειριστές και οδηγούς.

Ένα επιπλέον ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που μας χαρακτηρίζει είναι η ακριβής τήρηση των συμφωνιών και των χρονοδιαγραμμάτων με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.