ΤΕΝΤΟΕΠΙΛΟΓΕΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ - Βάρη
Άλλο - Βάρη Βάρη - Αττικής

Διεύθυνση: Βασιλέως Κωνσταντίνου 38, 16672 Βάρη Αττικής

Τηλέφωνο: +302109653504

Γεωγραφικό πλάτος: 23.80380158733477

Γεωγραφικό μήκος: 37.82690908760197

ΤΕΝΤΟΕΠΙΛΟΓΕΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ - Βάρη

Περιγραφή - ΤΕΝΤΟΕΠΙΛΟΓΕΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ - Βάρη Άλλο - Βάρη Βάρη - Αττικής

Η εταιρεία Τεντοεπιλογές Χατζηγιάννης, με έδρα τη Βάρη, ιδρύθηκε το 1974 και δραστηριοποιείται στο χώρο της τέντας. Στη διάρκεια της ζωής της, η εταιρεία θεμελίωσε την παρουσία της στο χώρο των ειδών σκίασης, εμπλουτίζοντας συνεχώς την ποικιλία των προϊόντων της με νέα είδη, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις σημαντικότερες εταιρείες της εγχώριας και ξένης αγοράς και παρέχει πληθώρα επιλογών για όλο το φάσμα των προϊόντων σκίασης, είτε αυτά απευθύνονται σε επαγγελματίες είτε σε ιδιώτες. Τα παραπάνω, σε συνάρτηση με την ποιότητα εγκατάστασης από το έμπειρο προσωπικό μας, μάς δίνουν το συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού.

Φιλοσοφία της εταιρείας Τεντοεπιλογές είναι η αξιοπιστία, η άριστη ποιότητα και η ανθεκτικότητα των προϊόντων της. Στόχος μας είναι να εξελισσόμαστε διαρκώς, ώστε να ανταποκρινόμαστε καλύτερα στις επιθυμίες και στις απαιτήσεις των πελατών μας. Επενδύουμε σε πρωτοποριακές τεχνολογίες αιχμής, με σκοπό τη δημιουργία πρωτοποριακών προϊόντων, και κάνουμε τη διαφορά στο χώρο της Τέντας.

Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό των Τεντοεπιλογών Χατζηγιάννη, αλλά και ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός μας προσφέρουν προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, ποιότητας και μοντέρνας αισθητικής. Τα προϊόντα περιλαμβάνουν: τέντες με μοτέρ ή χειροκίνητες και τεντοπέργκολες για οικίες ή επαγγελματικούς χώρους. Παράλληλα, διαθέτουμε υφάσματα των καλύτερων οίκων, καθώς και πέργκολες σταθερές, κάθε τύπου, ξύλινες, σιδερένιες ή αλουμινίου, ρόλλερ και στορ.