ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΛΕΝΙΑ - DIET OVER ALL - Χαϊδάρι
Άλλο - Χαϊδάρι Χαϊδάρι - Αττικής

Διεύθυνση: Αισώπου 1, 12461 Χαϊδάρι Αττικής

Τηλέφωνο: +302121069427

Γεωγραφικό πλάτος: 23.661201452980286

Γεωγραφικό μήκος: 38.003960052214495

ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΛΕΝΙΑ - DIET OVER ALL - Χαϊδάρι

Περιγραφή - ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΛΕΝΙΑ - DIET OVER ALL - Χαϊδάρι Άλλο - Χαϊδάρι Χαϊδάρι - Αττικής

Η διαιτολόγος - διατροφολόγος Φραγκίσκου Λένια - Diet Over All διατηρεί από το 2008 το προσωπικό της γραφείο στο Χαϊδάρι, το οποίο λειτουργεί έως και σήμερα με σημαντική επιτυχία.

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης από το έτος 2007. Η πρακτική της άσκηση ολοκληρώθηκε στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αττικόν, όπου της δόθηκε η ευκαιρία να έρθει σε επαφή τόσο με γιατρούς, όσο και με ασθενείς σε κλινικές καταστάσεις, γεγονός που τη βοήθησε να εμπλουτίσει την κλινική της εμπειρία στη διαιτολογία.

Συνέχεια των σπουδών της, παράλληλα με τη δημιουργία του προσωπικού της ιατρείου, αποτέλεσαν οι μεταπτυχιακές σπουδές στις διατροφικές διαταραχές και την παχυσαρκία στο Διεθνές Ίδρυμα για Διατροφικές Διαταραχές του Λονδίνου (Master in Practitioner Skills on Eating disorders and Obesity, National Centre for Eating Disorders, London, U.K) το 2009 και το μεταπτυχιακό της στο πρόγραμμα της Ιατρικής Σχολής με τίτλο «Μονάδες εντατικής θεραπείας και καρδιολογίας» το 2010, με υπεύθυνο προγράμματος τον καθηγητή καρδιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών κ. Χριστόδουλο Στεφανάδη.

Το 2011 ήταν καλεσμένη και ομιλήτρια σε θέματα διατροφής σε άτομα με διατροφικές διαταραχές στο κέντρο 'Αρμονική Ζωή', στη Χίο. Το 2013 δίδαξε στο ΙΕΚ Πράξις το μάθημα της διατροφής. Την ίδια χρονιά, δημιούργησε το προσωπικό της blog «Lenias Way» και, παράλληλα, αρθρογραφούσε στο περιοδικό VITA, σε εφημερίδες και διάφορα sites υγείας. Από 2011 έως το 2014, έκανε επάλληλες σπουδές και παρακολούθησε πληθώρα σεμιναρίων σε τεχνικές απελευθέρωσης του στρες και θεραπευτικής, κι οδηγήθηκε σε ένα, επιπλέον, μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο «Stress Management» από την Κβαντική Ακαδημία Αμερικής. Τέλος, συμμετείχε με επιτυχία στο πρόγραμμα της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας για την Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία του ΠΟΥ για την παιδική παχυσαρκία, το 2010 και το 2016.

Στο γραφείο σχεδιάζονται διαιτολόγια για εγκυμοσύνη και θηλασμό και πραγματοποιούνται οι εξής μετρήσεις: μέτρηση οξειδωτικού στρες, μέτρηση του βασικού μεταβολισμού, μέτρηση του σπλαχνικού λίπους, μέτρηση του ενδοκυττάριου υγρού, μέτρηση μυϊκής μάζας, μέτρηση σκελετικής μυϊκής μάζας, μέτρηση δερματικής πτυχής και μετρήσεις με μεζούρα.