ΤΣΩΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ - Καλαμάκι (ή Άλιμος)
Άλλο - Καλαμάκι (ή Άλιμος) Καλαμάκι (ή Άλιμος) - Αττικής

Διεύθυνση: Αεροπορίας 12, 16452 Καλαμάκι (ή Άλιμος) Αττικής

Τηλέφωνο: +302109920052

Γεωγραφικό πλάτος: 23.738133929672905

Γεωγραφικό μήκος: 37.90725881410258

ΤΣΩΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ - Καλαμάκι (ή Άλιμος)

Περιγραφή - ΤΣΩΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ - Καλαμάκι (ή Άλιμος) Άλλο - Καλαμάκι (ή Άλιμος) Καλαμάκι (ή Άλιμος) - Αττικής

Η εταιρεία γραφικών τεχνών ΤΣΩΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ είναι ένα σύγχρονο τυπογραφείο στο Καλαμάκι (Άλιμο), το οποίο αναλαμβάνει εκτυπώσεις κάθε είδους, προσφέροντας απόλυτη ισορροπία μεταξύ ποιότητας και τιμής. Από το 1960 έως και σήμερα, δίνουμε λύσεις και δημιουργούμε προτάσεις που ξεχωρίζουν.

Το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό της επιχείρησης εξυπηρετεί άριστα κάθε πελάτη, από την αρχή έως το τέλος, σε κάθε στάδιο και διαδικασία. Από τη δημιουργία και τη σύλληψη μιας ιδέας στο εργαστήριο μέχρι την εκτύπωσή της στο τυπογραφείο, βρισκόμαστε σε διαρκή επαφή με εσάς.

Προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις και επιλογές! Η εταιρεία γραφικών τεχνών Christos G. Tsolis & Co, στον Άλιμο, διαθέτει ιδιόκτητο τυπογραφείο, εξοπλισμένο με όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα.

Αναλαμβάνουμε εκτυπώσεις παντός τύπου, όπως έντυπα επιχειρήσεων, καταλόγους, αναγλυφοτυπία, χρυσοτυπία, ψηφιακές εκτυπώσεις, βιβλιοδεσία, αλλά και προσκλητήρια γάμου ή βάπτισης κ.ο.κ.

Το γραφείο μας εγγυάται, πέρα από το άρτιο αποτέλεσμα, και μοναδικές προνομιακές τιμές! Σε αυτό το σημείο, να αναφερθεί ότι έχουμε εξειδίκευση στη θερμοτυπία (χρυσοτυπίες, ασημοτυπίες κ.τ.λ.).

Στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή, το έντυπο κατέχει πλέον μια ιδιαίτερη μορφή κύρους και επαγγελματισμού. Η επαγγελματική κάρτα, καθώς και τα επικοινωνιακά έντυπα της εκάστοτε εταιρείας είναι και η ταυτότητά της. Πρέπει, λοιπόν, να είναι σωστά σχεδιασμένα και εκτυπωμένα στα κατάλληλα υλικά. Εμείς είμαστε σε θέση να σχεδιάσουμε και να καλύψουμε κάθε είδους ανάγκη στον τομέα των γραφικών τεχνών.