ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΑΤΡΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ - Πάτρα
Άλλο - Πάτρα Πάτρα - Αχαΐας

Διεύθυνση: Φαίδωνος 8 Περιβόλα, 26335 Πάτρα Αχαΐας

Τηλέφωνο: +302614006480

Γεωγραφικό πλάτος: 21.772215645907217

Γεωγραφικό μήκος: 38.20696368798843

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΑΤΡΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ - Πάτρα

Περιγραφή - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΑΤΡΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ - Πάτρα Άλλο - Πάτρα Πάτρα - Αχαΐας

Σας καλωσορίζουμε στην εταιρεία ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΑΤΡΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, που πραγματοποιεί μετακομίσεις - μεταφορές, με έδρα την Πάτρα. Η εταιρεία μας εκτελεί καθημερινά δρομολόγια Πάτρα, Αθήνα, Θεσσαλία, Βόλο, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα, Κρήτη και διαθέτει υπερσύγχρονο εξοπλισμό.

Η μεταφορική εταιρεία Μετακομίσεις Πάτρα Παπαδημητρόπουλος, με έδρα την Πάτρα, στο νομό Αχαΐας, εκτελεί ανυψώσεις - μετακομίσεις - μεταφορές, χωρίς άγχος, σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Παρέχει υλικά συσκευασίας για μετακομίσεις με δωρεάν παράδοση στο χώρο σας, σύνδεση και αποσύνδεση επίπλων και ηλεκτρικών συσκευών, συσκευασία & αποσυσκευασία αυτών.

Δείτε προσφορές στο site μας, για συνδυαστικά δρομολόγια εκτός Πατρών σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε στην ιστοσελίδα μας 446 σχόλια από πελάτες μας, ως ένα δείγμα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Διαθέτουμε ανυψωτικό μηχάνημα 30 μέτρων, φορτηγά με υδραυλική πόρτα και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, χωρίς καμιά ζημιά στο ενεργητικό του, εδώ και 15 χρόνια. Η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών σε φοιτητές, στρατιωτικούς, συνταξιούχους, οικογενειάρχες και επαγγελματίες, αποδεικνύει το σεβασμό και την εκτίμηση που έχουμε στον κάθε πελάτη χωριστά και μας κατατάσσει στην πρώτη θέση των καλύτερων εταιρειών μετακομίσεων, με τις οικονομικότερες τιμές.

Παρέχουμε δωρεάν αμπαλάζ των επίπλων σε όλους τους πελάτες μας, με τα καλύτερα υλικά συσκευασίας και με σακούλες για στρώματα.

Με την, επί τόπου, εκτίμηση της μετακόμισής σας, πιστεύουμε ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι τόσο από την προσφορά μας, όσο και από την παροχή των υπηρεσιών μας.