ΓΙΑΓΟΥΡΗΣ SERVICE - Θεσσαλονίκη
Άλλο - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκης

Διεύθυνση: Σουανίδη Εμμανουήλ 12 Άνω Τούμπα, 54453 Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκης

Τηλέφωνο: +302310922888

Γεωγραφικό πλάτος: 22.97114339521348

Γεωγραφικό μήκος: 40.61583141186269

ΓΙΑΓΟΥΡΗΣ SERVICE - Θεσσαλονίκη

Περιγραφή - ΓΙΑΓΟΥΡΗΣ SERVICE - Θεσσαλονίκη Άλλο - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκης

Από το 1977, η εταιρεία ΓΙΑΓΟΥΡΗΣ SERVICE, στη Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται και προσφέρει λύσεις σε οτιδήποτε αφορά επισκευές ηλεκτρικών συσκευών, όπως οικιακές συσκευές, λευκές συσκευές, ηλεκτρικές μικροσυσκευές και ηλεκτρονικές συσκευές επώνυμων κατασκευαστών. Εμπιστευτείτε μας για το εξουσιοδοτημένο service των εταιρειών Zanussi, AEG, Electrolux, Indesit, Ariston, Sharp, Beko, Blomberg, Amana, Maytag, Juro-Pro.

Επιδιορθώνουμε και επισκευάζουμε, αυθημερόν και εγγυημένα, ψυγεία, καταψύκτες, πλυντήρια, στεγνωτήρια και ηλεκτρικές κουζίνες. Επίσης, επισκευάζουμε φούρνους, απορροφητήρες και όλες τις ηλεκτρικές μικροσυσκευές.

Επιπλέον, η άριστη τεχνογνωσία και η πολύχρονη εμπειρία μάς δίνουν τη δυνατότητα να αναλαμβάνουμε, εγγυημένα, επιδιορθώσεις και service ηλεκτρικών συσκευών κάθε είδους και μάρκας των εταιρειών Siemens, Bosch, Philips, Samsung, Pitsos, Neff, Miele, General Electric, LG, Liebherr.

Επιπλέον, συνεργαζόμαστε με μεγάλους οίκους του εξωτερικού για την προμήθεια, χονδρική & λιανική, ποιοτικών και οικονομικών ανταλλακτικών σε όλη την Ελλάδα. Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, στέλνουμε ό,τι ανταλλακτικά χρειαστούν οι πελάτες μας και οι συνεργαζόμενοι τεχνικοί μας στο χώρο τους, χωρίς καμία επιβάρυνση, με το delivery εντός της Θεσσαλονίκης. Στην περίπτωση που βρίσκονται πιο μακριά, η εταιρεία μας συνεργάζεται με την ACS, πάντα στις οικονομικότερες τιμές. Επιπλέον, μέσω της ιστοσελίδας μας, μπορείτε να κάνετε, άμεσα και εύκολα, ηλεκτρονική παραγγελία ανταλλακτικών.

Καλέστε μας τώρα, για να σας δώσουμε την καλύτερη, εγγυημένη, αλλά και φθηνότερη λύση στο πρόβλημά σας.