ΚΥΡΙΑΖΟΣ ΑΛΚΗΣ - YOUR DENTAL CARE - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 135 & Λάμψα 1 Αμπελόκηποι, 11524 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302106916337

Γεωγραφικό πλάτος: 23.767421819593395

Γεωγραφικό μήκος: 37.99516918642429

ΚΥΡΙΑΖΟΣ ΑΛΚΗΣ - YOUR DENTAL CARE - Αθήνα

Περιγραφή - ΚΥΡΙΑΖΟΣ ΑΛΚΗΣ - YOUR DENTAL CARE - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Ο Κυριάζος Άλκης, κάτοχος του οδοντιατρείου ΚΥΡΙΑΖΟΣ ΑΛΚΗΣ - YOUR DENTAL CARE, είναι χειρουργός οδοντίατρος, με έδρα στην Αθήνα.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε στο οδοντιατρείο μας περιλαμβάνουν όλους τους τομείς της σύγχρονης προληπτικής και επανορθωτικής οδοντιατρικής, όπως η οδοντική χειρουργική, η προσθετική, η ενδοδοντία, η αισθητική οδοντιατρική, τα εμφυτεύματα, η ορθοδοντική και η παιδοδοντία.

Πιο αναλυτικά, αναλαμβάνουμε: σφραγίσματα, εμφυτεύματα, απονεύρωση και αισθητική οδοντιατρική.

Επίσης, αναλαμβάνουμε εργασίες ενδοδοντίας, καθώς και καθαρισμό δοντιών, λεύκανση δοντιών, εξαγωγή δοντιών, φρονιμίτες, στρας στα δόντια, καθώς και μασέλες, σιδεράκια, θήκες, πορσελάνη - ζιρκόνια και θεραπεία ουλίτιδας.

Το ιατρείο του χειρουργού οδοντιάτρου Κυριάζου Άλκη είναι ένα φιλικό και σύγχρονο οδοντιατρείο, που βρίσκεται στην περιοχή Πανόρμου, κοντά στη στάση Μετρό Πανόρμου και δίπλα στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός. Εδώ, σας παρέχουμε το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ποιότητας στη φροντίδα και υγιεινή των δοντιών, σε ένα τεχνολογικά προηγμένο και αισθητικά φιλικό περιβάλλον.

Η αποτελεσματική και ποιοτική παροχή υπηρεσιών, αλλά και η προσωπική επαφή αποτελούν τους βασικούς μας στόχους, γιατί ποτέ δεν ξεχνάμε ότι θεραπεύουμε ανθρώπους και όχι απλά δόντια. Αυτό αποτελεί και τον κεντρικό άξονα της φιλοσοφίας μας.