ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - B & G EXPRESS HYDROTECHNOLOGY - Μαρούσι
Άλλο - Μαρούσι Μαρούσι - Αττικής

Διεύθυνση: Βορείου Ηπείρου 33-35, 15125 Μαρούσι Αττικής

Τηλέφωνο: +302108068444

Γεωγραφικό πλάτος: 23.81156716236996

Γεωγραφικό μήκος: 38.05246149293675

ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - B & G EXPRESS HYDROTECHNOLOGY - Μαρούσι

Περιγραφή - ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - B & G EXPRESS HYDROTECHNOLOGY - Μαρούσι Άλλο - Μαρούσι Μαρούσι - Αττικής

Η ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - B & G EXPRESS HYDROTECHNOLOGY στο Μαρούσι, με υδραυλικό τον Χουλιάρα Βασίλη, είναι η πλέον σίγουρη και αξιόπιστη λύση στα υδραυλικά σας, από το πιο απλό έως το πιο σύνθετο πρόβλημα.

Ο Βασίλης Χουλιάρας, ο αδειούχος υδραυλικός της B & G EXPRESS, και οι συνεργάτες του είναι πρόθυμοι, πάντα, να σας εξυπηρετήσουν με ταχύτατους ρυθμούς, χαμηλό κόστος και εγγυημένη εργασία.

Με έδρα το Μαρούσι, ο Βασίλης και οι συνεργάτες του σπεύδουν σε όλη την Αττική, 24 ώρες το 24ωρο, για να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη σας σε υδραυλικά θέματα, έχοντας αρωγό την άριστη τεχνική τους κατάρτιση και γνώμονα την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Με τα πιο σύγχρονα και ποιοτικά υλικά, το εξειδικευμένο τμήμα της B & G EXPRESS αναλαμβάνει επιτυχώς κάθε υδραυλική εργασία, από μια απλή μπαταρία έως εγκαταστάσεις ύδρευσης, θέρμανσης, ηλιακά, αποχετευτικό δίκτυο, επισκευές σωληνώσεων, θερμοσίφωνες κ.λπ.

Υπάρχει, μάλιστα, συνεργασία με τεχνικά συνεργεία όλων των ειδικοτήτων, ώστε να είναι δυνατή η πλήρης ανακαίνιση του προσωπικού σας χώρου! Κι όλα αυτά, με εγγυημένη εργασία και σεβασμό στις ανάγκες κάθε πελάτη.

Καλέστε και εσείς τους ανθρώπους της B & G EXPRESS, οι οποίοι θα ανταποκριθούν με προθυμία και θα σας επισκεφθούν για να διορθώσουν οποιαδήποτε βλάβη και να βρουν λύση στα προβλήματά σας.

Συζητήστε μαζί τους οτιδήποτε σας απασχολεί, σχετικά με υδραυλικά και συναφή θέματα, και εκείνοι θα σας προτείνουν τις καλύτερες λύσεις, στις πιο προσιτές τιμές.