ΓΡΙΒΑΣ ΠΕΤΡΟΣ - TAXPLUS - Γλυφάδα
Άλλο - Γλυφάδα Γλυφάδα - Αττικής

Διεύθυνση: Βορείου Ηπείρου 135 Τερψιθέα, 16562 Γλυφάδα Αττικής

Τηλέφωνο: +302109607532

Γεωγραφικό πλάτος: 23.770533261205443

Γεωγραφικό μήκος: 37.899295862911664

ΓΡΙΒΑΣ ΠΕΤΡΟΣ - TAXPLUS - Γλυφάδα

Περιγραφή - ΓΡΙΒΑΣ ΠΕΤΡΟΣ - TAXPLUS - Γλυφάδα Άλλο - Γλυφάδα Γλυφάδα - Αττικής

Ο Γρίβας Πέτρος διατηρεί το λογιστικό γραφείο με διακριτικό ΓΡΙΒΑΣ ΠΕΤΡΟΣ - TAXPLUS GR, στη Γλυφάδα.

Το λογιστικό γραφείο είναι κατά βάση μια οικογενειακή επιχείρηση πατέρα - γιου, με τα θετικά που επέρχονται από το συνδυασμό της μακρόχρονης εμπειρίας με το νεανικό ενθουσιασμό και τις γνώσεις των νέων τεχνολογιών.

Ο Γρίβας Γεώργιος, πτυχιούχος ΑΣΟΕΕ, από το 1974 έχει εργαστεί ως λογιστής σε διάφορες εταιρείες και κατέχει σήμερα άδεια λογιστή Α' τάξης.

Ο Πέτρος Γρίβας, πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, στην κατεύθυνση της λογιστικής, εργάζεται από το 2001 στο λογιστικό γραφείο και κατέχει άδεια λογιστή Α' τάξης. Έχει παρακολουθήσει πλήθος ενημερωτικών σεμιναρίων και ημερίδων πάνω σε θέματα εργατικών, συλλογικών συμβάσεων, φορολογικών θεμάτων, ελεγκτικής, διεθνών λογιστικών προτύπων, μετασχηματισμών επιχειρήσεων.

Επίσης, εργάζονται στην επιχείρησή μας οκτώ ακόμη συνεργάτες, επτά βοηθοί λογιστές πτυχιούχοι ΑΕΙ ή ΤΕΙ οικονομικών σχολών και ένας ακόμη, αποκλειστικά για εξωτερικές εργασίες.

Η φιλοδοξία μας είναι να συνεχίσουμε να είμαστε χρήσιμοι στους επιχειρηματίες πελάτες μας για πολλά ακόμα χρόνια, βοηθώντας τους να ενδυναμώσουν και να μεγαλώσουν τις επιχειρήσεις τους, ενώ ταυτόχρονα να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον κάθε απλό φορολογούμενο που χρειάζεται τη συνδρομή μας.