ΚΙΤΑΝΤΖΗΣ ΦΥΤΑ & ΕΦΟΔΙΑ - ΚΙΤΑΝΤΖΗΣ ΦΥΤΑ Α.Γ.Ε.Ε. - Κηφισιά
Άλλο - Κηφισιά Κηφισιά - Αττικής

Διεύθυνση: Αγίας Βαρβάρας 26, 14561 Κηφισιά Αττικής

Τηλέφωνο: +302108011914

Γεωγραφικό πλάτος: 23.79492043650162

Γεωγραφικό μήκος: 38.07086469858426

ΚΙΤΑΝΤΖΗΣ ΦΥΤΑ & ΕΦΟΔΙΑ - ΚΙΤΑΝΤΖΗΣ ΦΥΤΑ Α.Γ.Ε.Ε. - Κηφισιά

Περιγραφή - ΚΙΤΑΝΤΖΗΣ ΦΥΤΑ & ΕΦΟΔΙΑ - ΚΙΤΑΝΤΖΗΣ ΦΥΤΑ Α.Γ.Ε.Ε. - Κηφισιά Άλλο - Κηφισιά Κηφισιά - Αττικής

Η εταιρεία 'Κιτάντζης Φυτά και Εφόδια', φυτώριο με έδρα την Κηφισιά, δραστηριοποιείται στην ανθοκομία και στη γεωργία, από το 1964 στην Ελλάδα.

Οι δραστηριότητες του ομίλου περιλαμβάνουν την παραγωγή και πώληση των φυτών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, την κατασκευή 'πράσινων έργων' και την παραγωγή πολλαπλασιαστικού υλικού και σπόρων προς σπορά.

Επίσης, περιλαμβάνουν την πώληση διαφόρων ειδών γλαστρών, ενώ παράλληλα παρέχουν λιπάσματα - προμήθειες για τις γεωργικές και τις ανθοκομικές ανάγκες.

Οι πελάτες του ομίλου είναι πάνω από 4.500 και περιλαμβάνουν από τους παραγωγούς προϊόντων ανθοκομίας, μέχρι καταστήματα κήπου, ανθοπωλεία, κήπους, σούπερ μάρκετ και αρχιτέκτονες. Άλλοι πελάτες είναι κατασκευαστικές εταιρείες, ακαδημαϊκά και ερευνητικά ιδρύματα και δημόσιοι οργανισμοί.

Ο όμιλος απασχολεί 70 άτομα, εκ των οποίων οι 10 είναι γεωπόνοι. Με μια πλήρη καθετοποίηση (από το σπόρο μέχρι το ράφι του σούπερ μάρκετ), με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας και τις πολυετείς συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες του κλάδου σε όλο τον κόσμο, η εταιρεία 'Κιτάντζης Φυτά και Εφόδια' είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες της την υψηλότερη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, διατηρώντας έτσι την πρώτη θέση στον κλάδο (Ελλάδα).

Με σύμμαχο την ισχυρή κεφαλαιακή μας βάση και το χαμηλό δανεισμό, και παρά τις τρέχουσες οικονομικές δυσκολίες στην Ελλάδα, η εταιρεία συνεχίζει να επενδύει στον κλάδο, έτσι ώστε οι πελάτες, οι συνεργάτες και οι εργαζόμενοι να επωφεληθούν από τη συνεχή ανάπτυξη του ομίλου.

Οι εγκαταστάσεις του ομίλου βρίσκονται στην Κηφισιά (10 στρέμματα) και στο Μαραθώνα (έκταση 90 στρεμμάτων).

Πιο αναλυτικά, ο όμιλος διαθέτει πώληση χονδρική και δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία φυτών και στην εμπορία κομμένων λουλουδιών.

Διαθέτει πολλαπλασιαστικό υλικό - μοσχεύματα - σπόρους, καθώς και γεωργικά εφόδια και λιπάσματα.

Ασχολείται με αρδευτικά, μπαμπού, έργα πρασίνου, ενώ μπορείτε να προμηθευτείτε και διακοσμητικές γλάστρες και γλάστρες φυτωρίου.

Παρέχει εβδομαδιαίες εισαγωγές φυτών και κομμένων λουλουδιών από όλο τον κόσμο και ασχολείται με την παραγωγή φυτών υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένων στις ελληνικές συνθήκες.

Η εταιρεία 'Κιτάντζης Φυτά και Εφόδια', τέλος, συνεργάζεται με τους κορυφαίους οίκους του εξωτερικού όπως Dummen Orange, Jiffy, Netafim, Gedifora, Desch Plantpak & ICL.