ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Δρ - DERMEDICA - Μεταμόρφωση
Άλλο - Μεταμόρφωση Μεταμόρφωση - Αττικής

Διεύθυνση: Γεώργιου Παπανδρέου 30 & Ήβης 12 Κέντρο, 14452 Μεταμόρφωση Αττικής

Τηλέφωνο: +302102852323

Γεωγραφικό πλάτος: 23.758742330965518

Γεωγραφικό μήκος: 38.061503881225434

ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Δρ - DERMEDICA - Μεταμόρφωση

Περιγραφή - ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Δρ - DERMEDICA - Μεταμόρφωση Άλλο - Μεταμόρφωση Μεταμόρφωση - Αττικής

Το ιατρείο Βουδούρης Στυλιανός Δρ - Dermedica του δερματολόγου - αφροδισιολόγου Βουδούρη Στυλιανού, στη Μεταμόρφωση, αντιμετωπίζει όλο το φάσμα των δερματολογικών παθήσεων, αλλά και θέματα αισθητικής ιατρικής.

Ο ιατρός είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Μπολόνια (Scuola di Medicina e Chirurgia - Universita di Bologna) στην Ιταλία. Μετά την αποφοίτησή του, στελεχώνει το Τμήμα Παθήσεων Τριχών και Ονύχων της Πανεπιστημιακής Δερματολογικής Κλινικής 'Sant’ Orsola' της Μπολόνια, όπου εξειδικεύεται και αποκτά εμπειρία με πλούσιο ερευνητικό έργο σε όλο το φάσμα της δερματολογίας, με ιδιαίτερη έμφαση στις παθήσεις των μαλλιών και των νυχιών, αλλά και της δερματοχειρουργικής.

Με την επιστροφή του στην Ελλάδα, εκπληρώνει τα στρατιωτικά του καθήκοντα, υπηρετώντας ως ιατρός στον Στρατό Ξηράς και, στη συνέχεια, αναλαμβάνει υπηρεσία υπαίθρου στο άγονο ιατρείο του Κεραμιδίου Πηλίου. Ειδικεύεται στην παθολογία στο Νοσοκομείο της Λιβαδειάς και, κατόπιν, παρακολουθεί στο Τμήμα Ιστοπαθολογίας Δέρματος, όπου και εκπονεί τη διδακτορική του διατριβή, με αντικείμενο τη λεύκη.

Παράλληλα, ολοκληρώνει την ειδίκευσή του στη δερματολογία και αφροδισιολογία στο Νοσοκομείο Δερματικών και Αφροδισίων Νοσημάτων Αθηνών 'Ανδρέας Συγγρός', απ’ όπου λαμβάνει και τον τίτλο της ειδικότητας.

Κατά τη διάρκεια της ειδικότητάς του, ο δερματολόγος Στέλιος Βουδούρης εκπαιδεύεται με υποτροφία στην Πανεπιστημιακή Δερματολογική Κλινική Anschutz του Denver, στις ΗΠΑ. Στο ενεργητικό του αριθμεί πλήθος δημοσιεύσεων, κυρίως, σε ξένα επιστημονικά περιοδικά και συμμετοχών σε ιατρικά επιστημονικά πρωτόκολλα, με αντικείμενο δερματολογικές παθήσεις, όπως αλωπεκίες, ονυχομυκητιάσεις και ψωρίαση.

Έχει μεταφράσει πληθώρα επιστημονικών άρθρων από την αγγλική και ιταλική γλώσσα στην ελληνική και αντίστροφα. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοχειρουργικής, της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας, του Gruppo Italiano di Tricologia (GITRI) και της Società Italiana Dermatiti Allergiche da Contatto e Professionali (SIDAPA), ενώ συμμετέχει ενεργά ως συνεργάτης στο Ογκολογικό Στοματολογικό Ιατρείο του Νοσοκομείου 'Ανδρέας Συγγρός'.

Παρακολουθεί, διαρκώς, συνέδρια του εσωτερικού και του εξωτερικού, με σκοπό τη συνεχή ενημέρωση και την άρτια κατάρτισή του στον τομέα της κλινικής δερματολογίας και των εξελίξεων στην αισθητική και χειρουργική δερματολογία.

Ο ιατρός παρέχει στο ιατρείο του αφαίρεση τατουάζ.

Τι είναι η αφαίρεση τατουάζ PicoWay®; Το PicoWay® χρησιμοποιεί τη μοναδική τεχνολογία laser picosecond για να παρέχει γρήγορες, άνετες και αποτελεσματικές θεραπείες περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη μέθοδο αφαίρεσης τατουάζ με λέιζερ. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά λέιζερ, το PicoWay® παρέχει, στοχευμένα, ενέργεια στο μελάνι σε εξαιρετικά σύντομους παλμούς τόσο γρήγορα, που μετριούνται σε picoseconds – δηλαδή ένα τρισεκατομμυριοστό του δευτερολέπτου!

Η διαφορά PicoWay®: Λιγότερος έως καθόλου πόνος, ακόμη και σε μεγάλης έκτασης τατουάζ, Λιγότερες συνεδρίες, Καλύτερο αποτέλεσμα, Αποτελεσματικό σε ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων & τύπων τατουάζ και για όλους τους τύπους δέρματος.