ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΗ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Βουλής 36 Σύνταγμα, 10557 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +306947823244

Γεωγραφικό πλάτος: 23.732100370307162

Γεωγραφικό μήκος: 37.97435545886967

ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΗ - Αθήνα

Περιγραφή - ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΗ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Η Κλινική Διατροφολόγος - Διαιτολόγος MMedSci ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΗ διατηρεί το δικό της διαιτολογικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας, από το 2009. Εργάζεται, ταυτόχρονα, και ως υπεύθυνη διαιτολόγος του Κέντρου Διατροφικής Υποστήριξης & Διαιτολογίας της Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής ΡΕΑ.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του Roehampton University του Λονδίνου, με εξειδίκευση στην Κλινική Διαιτολογία (M.Sc. Medical Science in Clinical Nutrition).

Έχει εργαστεί ως διαιτολόγος σε κέντρο φυσικής υγείας και ως εκπαιδευτικός στο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) Αμαρουσίου, ενώ ήταν υπεύθυνη διδασκαλίας στο μάθημα «Διατροφή και υποσιτισμός», στο πλαίσιο του ΠΜΣ Διαχείριση Κρίσεων του Τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ.

Από το 2008, έχει δημοσιεύσει άρθρα σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά (Journal of the American Pharmacists Association), εφημερίδες, συνδρομητικά και μη περιοδικά και ιστοσελίδες. Έχει, επίσης, εκπονήσει εργασίες, σε συνεργασία με επιστήμονες υγείας, για τη διατροφική αντιμετώπιση καρκινοπαθών και «Οδηγίες για τη διατροφική υποστήριξη των ασθενών από το στόμα».

Το 2012 συμμετείχε ως ομιλήτρια στο διεθνές συνέδριο του European Society of Clinical Pharmacy (ESCP), ενώ το 2013 και 2014 ηγήθηκε της ομιλίας για τη διατροφική αντιμετώπιση του γυναικολογικού καρκίνου του συλλόγου «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών (Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών), καθώς και του συλλόγου «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.» (Επιστημονική Μαστολογική Εταιρεία - Ίαση - Στήριξη).

Διαθέτει εμπειρία στον τομέα της διατροφής, με βασική αρχή:«Τρέφομαι σωστά, αθλούμαι και είμαι υγιής».