ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑ - Αχαρνές
Άλλο - Αχαρνές Αχαρνές - Αττικής

Διεύθυνση: Αγίας Τριάδας & Σωκράτους 170 Παλαιό Μενίδι, 13674 Αχαρνές Αττικής

Τηλέφωνο: +302111836839

Γεωγραφικό πλάτος: 23.74249503719291

Γεωγραφικό μήκος: 38.08845349045145

ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑ - Αχαρνές

Περιγραφή - ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑ - Αχαρνές Άλλο - Αχαρνές Αχαρνές - Αττικής

To Παραμύθι με Όνομα, στις Αχαρνές, δεν είναι απλώς ένας παιδικός σταθμός - χώρος φύλαξης νηπίων. Στο χώρο μας, έναν χώρο ζεστό, καθαρό και ασφαλή, που αναδεικνύει το παιχνίδι ως βασικό πυρήνα του προγράμματος, τα παιδιά ενθαρρύνονται για την ολόπλευρη και ισόρροπη ανάπτυξη νοητικών, συναισθηματικών και κοινωνικών δεξιοτήτων.

Οι παιδαγωγοί του παιδικού σταθμού μας -άρτια καταρτισμένοι και διαρκώς επιμορφούμενοι μέσα από εξειδικευμένα και βιωματικά σεμινάρια- με υπευθυνότητα και ευαισθησία, ενεργοποιούν την κριτική και δημιουργική σκέψη των παιδιών και παράλληλα τα ψυχαγωγούν, μυώντας τα μέσα από τα σύμβολα στις μεγάλες αξίες της ζωής και βοηθώντας τα να αναπτύξουν την ικανότητα κατανόησης και εκφρασης.

Καλλιτεχνικά & Εικαστικά εργαστήρια:

Τα παιδιά γνωρίζουν και εμπνέονται από έργα μεγάλων καλλιτεχνών, εξοικειώνονται σταδιακά με την εικαστική σκέψη, αναπτύσσουν τη δημιουργικότητά τους μέσα από τον πειραματισμό με διαφορά υλικά και τεχνικές, εξασκώντας τις δεξιότητες αντίληψης, παρατήρησης, καταγραφής & ερμηνείας.

Καλοκαιρινά Δημιουργικά Εργαστήρια για παιδιά στο Παραμύθι με Όνομα:

Λίγο μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς και πριν την έναρξη των καλοκαιρινών μας διακοπών, ετοιμάσαμε ένα ευφάνταστο πρόγραμμα απασχόλησης για τους μικρούς μας φίλους, αφενός καλύπτοντας την ανάγκη των γονέων για φύλαξη των παιδιών τις ώρες της εργασίας τους, αφετέρου δίνοντας στα παιδιά την ευκαιρία να απασχοληθούν δημιουργικά, κάνοντας ένα είδος διακοπών μέσα στον παιδικό σταθμό. Το ταξίδι ξεκινά με όχημά μας την φαντασία των παιδιών και προορισμό έναν κόσμο, όπου μαθαίνουμε παίζοντας! Σκοπός μας, να αντιληφθούμε και να νιώσουμε με όλες τις αισθήσεις μας. Έτσι, λοιπόν, εμπλουτίζοντας τη βαλίτσα μας με πρωτότυπες δραστηριότητες και έχοντας για συντροφιά τις παιδαγωγούς του σχολείου μας, θα ταξιδέψουμε στους πολύχρωμους ορίζοντες που μας ανοίγονται! Το πρόγραμμα αυτό υπόσχεται στα παιδιά μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας, έκφρασης και φαντασίας.

Δημιουργήσαμε με αγάπη και σεβασμό ένα ζεστό και ασφαλή παιδικό σταθμό - χώρο, όπου μαζί με τα παιδιά μας, μπορούμε να ταξιδέψουμεστους πολύχρωμους ορίζοντες που μας ανοίγονται, εκεί όπου ο ήλιος μπορεί να φανεί και να ενεργοποιήσει τις καρδιές μας να χτυπήσουν δυνατότερα... εκεί όπου μπορούμε να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας, να νιώσουμε αποδοχή, να απελευθερώσουμε τη φαντασία μας, να μάθουμε, να παίξουμε και να ονειρευτούμε!