ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΡΑΨΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - Γλυφάδα
Άλλο - Γλυφάδα Γλυφάδα - Αττικής

Διεύθυνση: Πλατεία Κατράκη Βάσως 2 Άγιος Κωνσταντίνος, 16675 Γλυφάδα Αττικής

Τηλέφωνο: +302109681490

Γεωγραφικό πλάτος: 23.747156387571668

Γεωγραφικό μήκος: 37.86352037404535

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΡΑΨΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - Γλυφάδα

Περιγραφή - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΡΑΨΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - Γλυφάδα Άλλο - Γλυφάδα Γλυφάδα - Αττικής

Το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΡΑΨΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ανήκει στον όμιλο ΓΡΑΨΑ και ιδρύθηκε στη Γλυφάδα το 1984.

Ο όμιλος ΓΡΑΨΑ είναι ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος εκπαιδευτικός οργανισμός με ειδίκευση στους ενήλικες, ο οποίος δημιούργησε την ταχύρρυθμη εκπαίδευση ενηλίκων με ευρωπαϊκές προδιαγραφές, παρέχοντας υψηλής ποιότητας προγράμματα σπουδών στα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά (με 4.500 σπουδαστές κάθε χρόνο).

Η επιτυχία αυτή δεν είναι, βέβαια, τυχαία. Βασίζεται στην ακαδημαϊκή φιλοσοφία ΓΡΑΨΑ, απόσταγμα ετών εμπειρίας και εξειδίκευσης.

Ο όμιλος διαθέτει κορυφαίους καθηγητές, εκπαιδευμένους στο σύστημα ΓΡΑΨΑ από εσωτερικούς εκπαιδευτές, αλλά και από διεθνείς φορείς, όπως το OUDCE (Oxford University Department for Continuing Education).

Επίσης, έχει βραβευτεί από την Ελληνοαμερικανική Ένωση και από το Γαλλικό Ινστιτούτο. Με μοντέρνα, βιωματικά και τεχνολογικά προηγμένα μαθήματα (πλατφόρμα Grapsa Virtual Classroom), στοχεύουμε στην απόλυτη ικανοποίηση του σπουδαστή.

Ο όμιλος ΓΡΑΨΑ, παράλληλα, λειτουργεί με ευέλικτα ωράρια, με δυνατότητα αναπλήρωσης μαθημάτων και πάνω από 5.000 (!) επιπλέον ώρες, κάθε χρόνο, για κάλυψη αδυναμιών.

Τα εκπαιδευτήρια ΓΡΑΨΑ δεν είναι κοινά Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών. Τα πρωτότυπα και εμπνευσμένα προγράμματα των εκπαιδευτηρίων δημιουργούν πάνω από 1.200 επιτυχόντες, κάθε χρόνο, στις εξετάσεις ανώτερων πτυχίων ξένων γλωσσών. Χάρη στα υψηλότατα ποσοστά επιτυχίας, τα εκπαιδευτήρια δίνουν και γραπτή εγγύηση απόκτησης πτυχίου!

Όλοι... στα ΓΡΑΨΑ έρχονται!!!