ΡΑΠΤΟ ΕΛΛΑΣ - Αχαρνές
Άλλο - Αχαρνές Αχαρνές - Αττικής

Διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 48 & Αριστοτέλους, 13674 Αχαρνές Αττικής

Τηλέφωνο: +302102409847

Γεωγραφικό πλάτος: 23.73035821279777

Γεωγραφικό μήκος: 38.08319890570965

ΡΑΠΤΟ ΕΛΛΑΣ - Αχαρνές

Περιγραφή - ΡΑΠΤΟ ΕΛΛΑΣ - Αχαρνές Άλλο - Αχαρνές Αχαρνές - Αττικής

Η επιχείρηση ΡΑΠΤΟ ΕΛΛΑΣ, στις Αχαρνές, ξεκίνησε από ένα μικρό οικογενειακό εργαστήριο το 2001, το οποίο δραστηριοποιείται στο χώρο των ταπετσαριών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, έχοντας ως μοναδικό εφόδιο μια ραπτομηχανή. Η αφοσίωση και η αγάπη μας στον χώρο της ταπετσαρίας μάς βοήθησε να αναπτυχθούμε και να αποκτήσουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία που χρειάζεται, για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας.

Με εμπειρία πάνω από 17 χρόνια, η Raptohellas μπορεί να αναλάβει για εσάς επισκευές, κατασκευές και ειδικές παραγγελίες, παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε σχέδια, διαστάσεις και άριστα υφάσματα που καλύπτουν, ακόμα, και τις πιο απαιτητικές ανάγκες. Ταυτόχρονα, σας δίνουμε τη δυνατότητα να επισκεφθείτε το εργαστήριο μας και να παρακολουθήσετε τον τρόπο, με τον οποίο υλοποιείται η κάθε κατασκευή.

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει την κατασκευή ταπετσαριών αυτοκινήτων παντός είδους, καθώς και την επισκευή των ταπετσαριών, όπου αυτή χρειάζεται, ενώ αναλαμβάνουμε να ντύσουμε το αυτοκίνητό σας με δερμάτινη ή υφασμάτινη ταπετσαρία, ικανοποιώντας απόλυτα κάθε ανάγκη σας.

Επιπλέον, αναλαμβάνουμε την κατασκευή - επισκευή, καθώς και την επένδυση επίπλων, κρεβατιών, καναπέδων και λοιπών καθισμάτων σε οποιαδήποτε μορφή και διάσταση, ενώ μπορούμε να επιληφθούμε όλων των ειδών των μεταποιήσεων ή κατασκευών για το σκάφος ή το κατάστημά σας.

Παρέχεται η μεταφορά - παράδοση όλων των κατασκευών από το έμπειρο προσωπικό μας, με ασφαλή τρόπο στο χώρο σας.

Μπορείτε να μας επισκεφθείτε στις εγκαταστάσεις μας, καθώς και να έρθουμε εμείς στο χώρο σας, ώστε να σας συμβουλεύσουμε και να βρούμε λύση σε κάθε σας ανάγκη.